2777
2789
عنوان

کی این مرد رو تو خواب دیده 😐

249 بازدید | 44 پست

بچه ها من واقعا میترسم از بچگی که مطلبش رو خوندم تا الان تو ذهنم هستش 

در سال ۲۰۰۶ در نيويورک، يک بيمار به درخواست روان پزشک اش چهره مردي را که بارها در خواب ديده‎بود، نقاشي مي‎کند. بيمار ادعا مي‌کند آن مرد، درخواب براي آينده و زندگي‌اش به او راهکارهايي مي‌داده‎است. نکته مهم آن‎که پيش از اين، هيچ‎وقت آن مرد را در عالم واقعيت نديده‎بود. تصوير اين مرد مدتي روي ميز پزشک مي‌ماند تا اين‎که چند روز بعد خيلي اتفاقي، بيمار ديگري تصوير را مي‌شناسد و ادعا مي‌کند که اين مرد را اغلب در خواب‎هايش مي‌بيند. نفر دوم هم مي‎گويد قبل از اين، مرد را هرگز در واقعيت نديده است. روان پزشک تصميم مي‌گيرد تصوير را براي تعدادي از همکارانش بفرستد تا مشخص شود آيا بيمار ديگري نيز اين مرد را مي‎شناسد. چهار بيمار ادعا مي‌کنند که او را چندين‎بار در خواب ديده‌اند. از طريق سايت راه‎اندازي شده، دست کم۲۰۰۰ نفر از شهرهاي مختلف دنيا مي‎گويند او را در خواب ديده‌اند و هر کسي درباره رفتار اين فرد در خواب، توضيح متفاوتي مي‎دهد. با بعضي‎ها بسيار مهربان بوده و آن‎ها را نصيحت مي‌کرده، براي بعضي هم به شکل يک آدم خشن و عصباني ظاهر شده‎است

کوچول موچولو اقامونم 🙈😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چقدر چهره اش ترسناک و چندشه

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

شبیه اکسمه لامصب

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

اینجا دیدم حالم بد شد اه یک جوری شدم،چه برسه به خواب..

منم بیشتر ترسیدم

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

2810