2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر زندگی با خانواده شوهر

648 بازدید | 23 پست

میخوام طلاق بگیرم با یه بچه و بدون پشتوانه 

ده ساله ازدواج کردم پیییر شدم عذاب میکشم از همه دخالتا و بی احترامی هاشون حتی بچه کوچیکشون هم احترام بهم نمیذاره از مهمونی و رفت امدای زیادشون از کارا و کلفتی خونشون خسته شدم از همه چی ازینکه اصلا ارامش ندارم هردقیقه یکیشون میان تو .یخچالو باز میکنن به دل خودشون همه چی برمیدارن شوهرم اصلاااا یه ذره حمایتم نمیکنه همه چی میگه تقصیر توعه

شوهرم طبقه بالاروبا پول خودش ساخته ولی به اسم پدرشوهرمه و میگه مال خودمه نمیزنه به اسممون میگه تا میشینید بشینید ولی نمیدم به خودتون

شوهرم پانمیشه ازینجا منم ازین میسوزم کلی خرج خونه کردیم واسه همین شوهرم نمیره میخوام دیگه طلاق بگیرم هیچ جایی هم ندارم ولی مجبورم خیلی خستم😥😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاتوهمین شرایط ،من دوتا بچه دارم 

دیگه من دیدم شوهرم کاری نمیکنه ،خودم دست بکار شدم 

از کوچیک تابزرگشون محل سگ نمیدم واصلا باهاشون حرف نمیزنم 

شوهرم حمایت نمیکنه ونکرده 

خودم هم یکی بگن دوتا جوابشون میدم ،هم اینکه الان یک سال ونیمه باهاشون درحدسلام هم حرف نمی زنم 

مال من ،فکرکن باهاشون قطع ارتباط بودم ،حرف نمی زدم!پرده بعدنه سال عوض کردم ،اومدن پرده ساز بردن ،گفتن عین همون برامون بساز 

مبل عوض کردم ،دوماه بعد

کمددرست کردم سه ماه بعد 

ساعت ، هفته بعد

لباس که می خرم ،کپی خریده میشه 

حتی الان که باهاشون قهرم! 

زندگی برای من نزاشتن ،من که نتونستم دوری ازدخترم تحمل کنم موندم ودومی هم اومد والان پاشون اززندگیم قطع کردم فعلا

2805

خدا صبرت بده منم ۱۲ سال نشستم وقتی جونم به لبم رسیدرفتم خونه پدرم و گفتم من با تو مشکل ندارم ولی نمیتونم این شرایط و ادامه بدم از توانم خارجه ازت خونه گرون قیمت هم نمیخوام یه اتاق برام اجاره وقتی دید من واقعا دیگه برنمیگردم یه اتاق و یه اشپزخونه اجاره کرد به خدا چنان ارامشی داشتم انگار از جهنم رفتم بهشت سر سال نشده خونه خریدیم

خدا صبرت بده منم ۱۲ سال نشستم وقتی جونم به لبم رسیدرفتم خونه پدرم و گفتم من با تو مشکل ندارم ولی نمی ...

چه خوب 

شوهر من حاضر شد زن و زندگی رو از دست بده ولی ننه باباش تنها نذاره

خدا خیرشون نده که من تا پای طلاق داشتم میرفتم 

ولی چاره چی بود  باز برگشتم و ادامه دادم اینجا انگار جهنم حبس ام تو خونه 

یه رفت و آمد و بیرون رفتن ساده ندارم عین پلیس راه نگهبانی میدن تو حیاط 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

عزیزم بچت چه گناهی کرده؟ احترام هرکی دست خودشه دفعه بعدی اومدن تو یخچالت آبروشون ببر یا برو خونشون عییین خودشون رفتار کن ، خیلی ببخشید معذرت میخوام با هیچ چمله ای نمیتونم بگم تو ام یکم عین خودشون عوضی بازی درار

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
دقیقاتوهمین شرایط ،من دوتا بچه دارم دیگه من دیدم شوهرم کاری نمیکنه ،خودم دست بکار شدم از کوچیک تابزر ...

چقد حس کردم عاقل و با تجربه ای

افرین 

وقتی کسی هنگام تعریف کردن چیزی اشک میریزد یعنی از آن موضوع اسیب زیادی دیده است و این دردناک ترین درجه از غم است ک هر ادمی میتواند تجربه کند  

یاد زندگی مامانم افتادم😢😢😢😢😢 چقدر اذیتش کردن چقدر فشار روانی چقدر استرس آخرش شد ام اس... خدا از مادربزرگ و پدربزرگ عوضیم نگذره... لطفا برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید😢❤️

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
چه خوب شوهر من حاضر شد زن و زندگی رو از دست بده ولی ننه باباش تنها نذارهخدا خیرشون نده که من تا پای ...

چقدمنی😢پاسوز بچهام شدم وگرنه خانوادم همجوره پشتم‌هستن

برای حفظ زندگیم  ی صلوات میفرستی الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم🙏
چقدمنی😢پاسوز بچهام شدم وگرنه خانوادم همجوره پشتم‌هستن

من بچه ندارم هنوز خواهر 

کاش خانواده منم حمایتم میکرد منم جدا میشدم💔

موندگار شدم بلکه یروزی رو پای خودم بایستم و با قدرت بگم میخوام جدا شم و برم...

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

من نزدیک 7 ساله با خانواده شوهرم زندگی میکنم همون سال اول کلا باهاشون قطع رابطه کردم و همچنان قهرم اما هیچ وقت تو این 7 سال احساس راحتی و زندگی کردن و نداشتم همیشه انگار زیر ذره بینم

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.
من بچه ندارم هنوز خواهر کاش خانواده منم حمایتم میکرد منم جدا میشدم💔موندگار شدم بلکه یروزی رو پای خو ...

انشاالله خدا ب هممون کمک‌کنه شوهرخاک‌برسرمن چشمش رو همچی بسته بی صبرانه منتظرپشیمونیش هستم ومنتظر ناخوشی های خودشو مادرش ک رد بشم ونگاشونم نکنم

برای حفظ زندگیم  ی صلوات میفرستی الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم🙏
انشاالله خدا ب هممون کمک‌کنه شوهرخاک‌برسرمن چشمش رو همچی بسته بی صبرانه منتظرپشیمونیش هستم ومنتظر نا ...

اره بخدا زندگیم سیاه شده اصلا نمیدونم ارامش و خوشی چیه از ترسشون نمیتونیم حتی بیرون هم بریم

من نزدیک 7 ساله با خانواده شوهرم زندگی میکنم همون سال اول کلا باهاشون قطع رابطه کردم و همچنان قهرم ا ...

منم همیشه زیر ذره بینم اگه برم بیرون حتی با اجازه شوهرم یکاری میکنن شوهرم اجازه نده تا سر کوچه برم انقد مغزشو میشورن بعد ده سال اجازه ندارم برم بیرون مگر با خودش

2810