2777
2789
عنوان

چطور به خودشون اجازه خواستگاری میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 70 پست
جزئت چیه اینا قبلش با هم آشنا میشن بعد ازدواج میکننچه ربطی به این‌مدل خواستگاری داره اخه

چه ربطی داره😄

وقتی زن مطلقه و بچه دار با پسر مجرد ازدواج میکنه خب مردای طلاق گرفته و بچه دار هم با دختر مجرد ازدواج میکنن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا همه زنارو بهشتی میبینن😂

چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود خالم داره خیانت می‌کنه نمی‌دونم چطوری جاوشو بگیرم اکثریت گفته بودن کاربت نباشه اون از زندگیش راضی بود نمی‌رفت سراغ یه مرد دیگه جالبه خود استارتر می‌گفت کاش میزدم شوهر خالم داره خیانت می‌کنه تا راهکار می‌دادین بهم😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
2805
خب خیلی از اینایی که مطلقه هستن و خواستگاری دختر مجرد میرن دختره هم قبول میکنه

به نظرتون کار خوبی میکنن ؟

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓

این چه حرفیه وقتی طرف کاملا مناسبت باشه ازدواج خیلی جنبه های مختلف داره درسته این موضوع مهمیه انا باید چیزای دیگه هم درنظر گرفت ما ی فامیل داشتیم دخترخانوم خانواده خیلی پولداری داشت خودشونم تو دانشکاه تدریس میکردن خواهراشون پزشک بودن پدرشون هم تاجر فامیل نزدیکموم هم بودن یعنی کاملا از لحاظ مالی و فرهنگی هم کامل بود ازدواجم نکرده بود خواستگارش مطلقه بود و ی دخترم داشتن بعدازصجبت فهمید باهم تفاهم دارن الان بعد حدودا ۱۰ سال زندگیش روزبه روز بهتر میشه دوتاعم بچه داره اون دختر اولیه رو هم نگه میداره و خیلی زمدگیه موفقی دارن

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
بعضی ها اوکی میدن

از بس دخترا هولن.اگه فکر داشتن میفهمیدن مرد طلاق داده یا گرفته اگه مرد زندگی بود زن سابقشون کنارشون میموند

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
شما اصل موضوع‌رو‌نگرفتین کلا 🤦🏻‍♀️

شما میگی چطور به خودش جرئت خواستکاری داده خواستکاری سنتی هم مگه برای آشناییت نیست؟همونحور که میگین زن مطلقه با پسر مجرد قبلش اشناشمیشن و ازدواج میکنن اینا هم آشنا میشن ازدواج کنم دیگه

استارتر من منظورم شما نیستید. 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
فمینست هستن دیگه انگار کل زنها فرشته اند

🤦💔

چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود خالم داره خیانت می‌کنه نمی‌دونم چطوری جاوشو بگیرم اکثریت گفته بودن کار ...

اینجا همه فقط از زن طرفداری میکنن حتی اگه خیانتکار باشه!وقتیم بگی کارش اشتباهه میگن تو از همجنسات دفاع نمیکنی علیه همجنسات هستی

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

هیچ زنی اگه مردش ادم خوبی بود جدا نمیشد اونم بابچه

هیچ زنی ؟

پس این زنای کثیفی که بچه و زندگی و همه چیو ول میکنن و میرن و هزاران نفر پس اونا چین 🥲همون قدر که مرد کثیف هست زن کثیف هم هست 

همون قدر که مرد خیانت کار هست زن خیانت کار هم هست 

پس اون مردی که خیانت می‌کنه پس با چی به زنش خیانت می‌کنه ؟

با یه زن دیگه 

پای یه زن دیگه هم وسط هست 

از بس دخترا هولن.اگه فکر داشتن میفهمیدن مرد طلاق داده یا گرفته اگه مرد زندگی بود زن سابقشون کنارشون ...

این جمله درمورد خانمایی که طلاق گرفتن هم صدق میکنه؟ اگه زن زندگی بودن شوهرسابقشون کنارشون میموند

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
اینجا همه فقط از زن طرفداری میکنن حتی اگه خیانتکار باشه!وقتیم بگی کارش اشتباهه میگن تو از همجنسات دف ...

اره الان احتمالا یه عده میان به من برچسب زن ستیز میزنن😂🤦

2810