2777
2789
اره بجز اون عشق عمیق

.

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی هست خوشش بیاد ازم و قصدش جدی باشه و بخواد بگه ؟ اگر اره کجا دیده منو؟ منم دیدمش؟الان برات حمد می ...

آره ی پسر سبزه طور چشم ابروی تیره

که انگار خودتم بشناسیش

شاید از فامیل باشه 

2805
خخخ مرسی عزیزم تو فقط دعا کن اون چیزی که میخوام بشهعروسیم مهمون ویژه ای😂❤️

انشالله به حق حضرت زهرا حاجت روا بشی،فقط عزیزم مثلا یکی دوماه طول میکشه بیاد اون پول باداورده😀😀؟یابیشتر؟

امکانش هست رشته ای که مد نظرته نیاری عزیزم اما چیز دیگه ای قبول میشیدر مورد سوال دومت آره اما سوال ا ...

براتون خوندم

امکان بازگشت وجودداره

کار پیدا میکنم اگه اره چقد طول میکشه

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
خوندم فداتشم حاجت روا باشیمیشه بهم بگی کار منو برادرم جوره و استخدام میشیم؟وامم جوره شمس حرفاش راسته ...

شمس منو یاد این ضرب المثله انداخت

ما اگه شانس داشتیم اسممون شمسی بود 😂😂😂

دستت درد نکنه

من فکر میکنم این کار ب صلاحت نباشه 

یکم توی حرفای شمسی خانم دروغ هست 

2810