2777
2789
عنوان

تولد مادرشوهرم🥰❌️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 20371 بازدید | 304 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه حالا حودتو نکش عقده ای🤣 کاربری من ترکیده چون با احمقایی مث تو بحث کردم اونام خانم ناظم صدا کرد ...

چقدر آدم میتونه ... واقعا نمیتونم کلمه ای برات پیدا کنم دست فروشی کاش بده ؟؟؟متاسفم برای کاربرایی مثل شما فقط کافیه یه چیزی منفی در مورد شوهرش خانوادش و ...ببنید میاین اونو میکوبین به سرش فکر می‌کنید این کارتون خیلی خوبه ؟؟؟

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

2805
چقدر خوشم اومد از دیدگاهت امیدوارم خوشبخت باشی منم امشب به همسرم میگفتم از خودم راضیم تو این سالها ه ...

وآقا درسته منم خیلی جاها تو زندگیم اشتباه کردم ولی اینجا اصلا عذاب وجدانی ندارم شکر خدا البته به لطف پدر مادرم که قبل ازدواج خیلی راهنماییم کردن 

همونجوری ک شما مجبوری دخالت کنی منم دوس دارم سایت عمومی نظرمو بگم اگه قسمتی ازش ارث باباته بگو

بیجا کردی نظر بیخود بدی و توهین کنی؟

چون سایت عمومیه میتونی هر کاری بکنی؟

چه خودشیرینی دیدی تو 

عروسی که مادرشوهرش خوبه  اونو تحویل نگیره که شما زورت نیاد؟

ول کن بابا تو سر مجازی که آدم اینطوری نمیکنه

ایشون ک جدیدن من کاربری اصلیم برای ۸۹ بود رمزش یادم رف باردار شدم ۴۰۰ یکی دیگه زدم حالا از اول بخاطر ی کلمه خودشیرین خودشو کشته و کلی توهین اونا ک ازش دفاع کردن نمیبینن بعد منکه برام مهم نی چواب نصفیارم نمیدم ولی فقط اونا ک تاییدش کردن خوب حرف زده یکی درمیون هنو فحش میده میگه دنبال تایید نیستم و خوش قلبم !! من دیگه حرفی ندارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
آدمقلب پاک اصلا کار خوبشو جار نمیزنهشما خوش قلبای واقعی ندیدید این اسی مارموز عالمه

شاید خواسته حس خوبشو اینجام بگه حتما باید بگه گیس مادرشوهرمو کشیدم

😂تا شما راضی شین

کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم:) 
اینجا فضاش منفی شد یه لحظه دوست ندارم بزارم ولی فردا گذاشتم تگت میکنم عزیزم🫂

منم تگ کن لطفا💙🌱

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

2810