2777
2789
عنوان

تولد مادرشوهرم🥰❌️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 20387 بازدید | 304 پست
تو خوش قلب نیستی به گفته حق گو خود شیرینی اگ خوش قلب بودی بااونم خوب رفتار میکردی

با کسی که بد حرف میزنه باید مثل خودش باهاش حرف زد دلیلی نمیبینم اسی بخواد باهاش با احترام حرف بزنه !هر وقت احترام گذاشت احترام میبینه و تمام 

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

چون خودشون با مادرشوهرشون بدن🙂😐🤣

اتفاقا بد نیستم ولی کسی ک خودشیرینه رو مخه تمام تاپیکا مادرشوهرم من میزنم باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
تو خوش قلب نیستی به گفته حق گو خود شیرینی اگ خوش قلب بودی بااونم خوب رفتار میکردی

عجیبه اما منم نظرم به حق گوی اعظم نزدیکه 

حس خوبی از این تاپیک نگرفتم مخصوصا وقتی اونجوری باهاش حرف میزنه معمولا انسانهای خوش یه مدل دیگه میحرفن حتی اگه توهین هم شده باشه

خب تینا همه ویژگی های خودته که میگی چون هر کسی هر نظری نسبت به بقیه بده توی خودش حتما وجود داره 😑

دین دیرین دی دین دیرین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
عجیبه اما منم نظرم به حق گوی اعظم نزدیکه حس خوبی از این تاپیک نگرفتم مخصوصا وقتی اونجوری باهاش حرف م ...

اره ایشون فقط دنبال تاییده 

ادم خوش قلب اون جملرو رو کیک نمیندیسه من قلبی ندیدم فقط سیاست انگار مداکرس

💜💍¹⁵⁵

احترام با خودشیرینی فرق داره😘

احترام!! کسی ک بخاطر ی کلمه خودشیرین کلی توهین میکنه حتما قصدش احترام بوده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارک باشهولی ببخشید نمیدونم چرا کامنتات حس خوبی نداد بهم واقعا خوش قلبی یا فقط دنبال تایید؟

من نه خوش قلبم نه دنبال تایید چون رفیق و دوست ندارم زیاد اینجا همه چیو میگم فداتشم من هیچ آشنایی اینجا ندارم به نظرت به چه دزدم میخوره دروغ بگم قربون صدقه مادرشوهرم رفتم؟ازش حرف خاصی زدم؟ماهم روزای سخت داشتیم اما چرا انرژی منفی بزارم کم بدبختی دارن ملت ولی فدای سرت هرجور راحتی قضاوت کن تو که تو دل من نیستی ..حلالت🫂

ای بچه جای تو توی مهد کودکه نه سایت خانوما

اخی کوچولو فردا تعطیلی راستی اوکیه دیگه ریپ نزن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810