2777
2789
عنوان

تولد مادرشوهرم🥰❌️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 20458 بازدید | 304 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هردو کاربری خودشه عزیزم😅من نمیخونم توهم نخون دورت بگردم

ادم برگاش میریزه اینجا

چشم دیدن خوشی، روابط خوب ، پول، دارایی، همسر خوب و .... ندارن

کافیه تو یه تاپیک بگی وضعمون خوبه و دستمون به دهنمون میرسه یعنی ها میخوان چشمات از کاسه درارن😐

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
2805
چقدر مسخره مثل بچه ها متاسفم براتمتاسفم که شامل زنان آخر الزمانی که خوبی در برابر خوبی رو بدی میدونی ...

نه گلم من مقابله میگنم با ... خورایی مث تو، از اول بیخودی پریدی وسط الانم بیشتر داری چرت و پرت میگی ریپ بزن دایورتی جواب اسی هم دادم بسلامت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
یعنی چی تاپیک به این قشنگی رو زشتش کردی؟!یعنی چی به اسی میگید خود شیرین؟!بنده خدا چکار به تو داشت ک ...

جوابشو نده توروخدا عشقم من محلش نزاشتم پشت هم منو ریپلی میکنه فهمیدم کلا اوضاعش خرابه اصلا ریپلی نکن بقول خودت حس خوبمون خراب میشه فدای سرت معلوم نیست پشت اون کاربری کیه اصلا بیخیال بابا🫂

مگه دست فروشی عیب و عاره خانومی؟؟حواسمون به حق الناس باشه ها...حواسمون باشه پشت اکانتا یه آدم نشسته ...

جوابشو نده توروخدا عشقم من محلش نزاشتم پشت هم منو ریپلی میکنه فهمیدم کلا اوضاعش خرابه اصلا ریپلی نکن بقول خودت حس خوبمون خراب میشه فدای سرت معلوم نیست پشت اون کاربری کیه اصلا بیخیال بابا🫂

بیا برو گمشو بابا بتوچه اصن ، تاپیک توا مگه خودشیرین گفتن شده توهین

@niniyar_5‍ 

@niniyar_2    2

,توهین به کابر 

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

@حق_گوی_اعظم2 میگ ما یه نفریم🤣🤣🤣🤣

اره دیگه بعد انقد خفنم یمتونم دوجا دوجا تایپ کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
2810