2777
2789
عنوان

ضد آفتاب درماتیپیک خوبه یا نه

32 بازدید | 6 پست

برای پوستم که حساس و مختلطه خریدمش استفاده که میکنم وقتی میرم جلوی آفتاب بازم تیره شدنو میبینم و حس میکنم ، پیشونیمم یکم جوش زدم که سعی میکنم قبل از ضد آفتاب صورتمو بشورم که شاید جوش نزنم ، حالا با این توضیحات بنظرتون خوبه برام یا نه ؟ خودم می‌خوام عوضش کنم ولی خب با هر ضدآفتابی حساسیت نشون میدم 

نه اصلا خوب نیست دکترم گفت محافظت نداره

لطفا زیر ۲۲ سال ریپ نزنید. خواستم بگم: خوشگل تو این سایت پیدا میشه، خوشتیپ تو این سایت پیدا میشه، تحصیلکرده، پولدار، هنرمند، موفق، خوشبخت، مهاجر، حتی کسی که شوهرش عاشقشه و بهش خیانت نکرده هم پیدا میشه، پس اگر به هر علتی یک یا همه این موارد (متاسفانه) در زندگی شما و اطرافیانتون وجود نداره، دلیل نمیشه با حسادت و توهین وجود چنین افرادی رو بین کاربران سایت غیرممکن بدونید. لطفا تحمل شنیدن حس خوب و خوشبختی دیگران به هردلیلی(زیبایی، تحصیلات، ازدواج، پول و…) رو داشته باشید و فقط دیدن و شنیدن بدبختی و ناراحتی افراد براتون قابل باور نباشه با تشکر. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چون محافظت نداره صورتم تیره میشه ؟

اره دکتر من اسم چنتا ضدافتاب رو اورد درماتیپیک هم گفت که ضدافتاب خوبی نیست و حفاظت نداره جدیدا تو چنتا از پستای اینستا هم دیدم 

لطفا زیر ۲۲ سال ریپ نزنید. خواستم بگم: خوشگل تو این سایت پیدا میشه، خوشتیپ تو این سایت پیدا میشه، تحصیلکرده، پولدار، هنرمند، موفق، خوشبخت، مهاجر، حتی کسی که شوهرش عاشقشه و بهش خیانت نکرده هم پیدا میشه، پس اگر به هر علتی یک یا همه این موارد (متاسفانه) در زندگی شما و اطرافیانتون وجود نداره، دلیل نمیشه با حسادت و توهین وجود چنین افرادی رو بین کاربران سایت غیرممکن بدونید. لطفا تحمل شنیدن حس خوب و خوشبختی دیگران به هردلیلی(زیبایی، تحصیلات، ازدواج، پول و…) رو داشته باشید و فقط دیدن و شنیدن بدبختی و ناراحتی افراد براتون قابل باور نباشه با تشکر.