2777
2789

شما باید تعارف رو بزاری کنار بجای اینکه بیای به ما بگی به خود نامزدت بگی که بازم پیتزا میخوای و همه رو بخوری و چیزی برای بقیه نزاری 

تازه همون اول بهش بگو تو تند میخوری من گرسنه میمونم پیتزا رو نصف کن بگو اینا مال منع و همه رو هم بخور بعد هم بگو منو آوردی بیرون برای برادر زاده پیتزا بگیری تو به فکر زن خودت باش اون بابا داره 

کلا باهاش حرف بزن تو دلت نریز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دقت کن کیس خوبی نیس

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

وقتی ازت پرسیده بازم میل داری یعنی رسما میخواسته بگه نخور ببرم برای اونا 

چقدر کارش چیپ بوده

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

نامزدی تونو طولانی تر کن فعلا عقد نکن

صبر‌کن خوب بشناسش

اگه سنتی بودید و دوست نبودید دلیلی نداره بری خونشون معاشقه کنید

اگه هم دوست بودید باید این رفتاراشو درست میکردی بعد رسمی میکردید رابطه رو 

🏃🏻‍♀️

شما باید تعارف رو بزاری کنار بجای اینکه بیای به ما بگی به خود نامزدت بگی که بازم پیتزا میخوای و همه ...

امشب بگم؟ 

روم نمیشه بدبختی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😐

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
2810