2777
2789
عنوان

رسالت ما برای این دنیا چیه

118 بازدید | 23 پست

بچها بنظر شما رسالت ما برای زندگی کردنمون و تو این دنیا بودنمون چیه 

صددرصد که خالقی وجود داره اما اخه خلق شدن ما و در نهایت رسالت ما تو این دنیا چیه؟

چرا ادما انقد بد میشن؟

مگه چقدر زنده این که به بد بودن و ظلم ادامه بدیم 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

دو جنس مذکر و مونث از یک گونه مشترک باهم مجامعت میکنن

اسپرم جنس مذکر ادغام میشه با تخمک جنس مونث و تشکیل نطفه میده ..همین تامام

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

ما آمدیم تا با صیقل درد و رنج و  ابتلا و مساعی گوناگون  متکامل بشیم یا به قول خانم پروین اعتصامی بهر نشو و نما آمدیم

:

گهر وقت، بدین خیرگی از دست مده

آخر این دُر گرانمایه بهایی دارد

فرخ آن شاخک نورسته که در باغ وجود

وقت رستن، هوس نشو و نمایی دارد

صرف باطل نکند عمر گرامی، پروین

آنکه چون پیر خرد، راهنمایی دارد

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

رسالت؟

دیدی به هر کی اعتماد کردی اعتمادتو شکست دیدی عشقت ولت کرد یا خیانت کرد یا دروغ گفت یا هر چیزی 

اونایی اشکتو در اوردن که دوستشون داشتی 

اونیکه باید عاشقش باشی خداست  اونی که باید بهش اعتماد کنی خداست   فقط خدا بهترینه و لایق دوست داشتن  هیچکس بالا نبر .  هر کاری که میکنی برای رضایت خدا باشه هر کاری 

2810