2777
2789
عنوان

صبح قراره زایمان کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 58 پست

به لطف خدا گل تون سالم بدنیا بیاد و در آغوش پدر مادرش بزرگ شه و باعث شادی و عشق بیشتر شما و همسرتون بشه 💕💕💕😍😍😍 عزیز من و خواهر برادرم و مادرم دعا کن دنبال خونه یم  چند مدته آواره یم لطفا از خدا بخواه نجات بده مارو زودتر خونه جایی پیدا شه زندگی کنیم مردیم دیگه از اوارگی و گشنگی ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان انشالله سالم وسلامت بچاو بغل میگیری وبزرگش میکنی عاقبت به خیرمیشه 

سزارین هم اصلاترس نداره دوباررفتم اتاق عمل براسزارین اندازه یع دونع عدس استرس نداشتم فقط خوشحال بودم که بچمو بغل میگیرم به جنبه مثبتش فکرکن

راستی ازمن خوابالوتر نبود همش فکرمیکنم من دیگه چه جوری بخوابم بعدازبچه ولی خدا یه قدرت عجیبی داد که بچه هام شیربه شیربه دنیااومدن و من شدم مثال فامیل به شیرزنی . خلاصه خداخودش قدرت میده نگران نباش

راستی منم دعاکن بچه هام عاقبت بخیربشن الان دارم تتهایی بزرگشون میکنم دارم جدامیشم ازشوهرم. محتاجم به دعات

2805
بی حسی

ببین اصلا نگران نباش گلم فقط شیاف دو بسته بخر همراهت ببر دو تا دو تا بذار مخصوصا وقتی میخوای پاشی تو قوی تر از این حرفایی به این فکر کن یه موجود کوچولو قراره به تو پناه بیاره پس از پس همه چی برمیای خوشگلم 

منم ۴۰ روز دیگه تو شرایط شما قرار می‌گیرملطفا اگه یادت بود برای سلامتی هلین منم دعا کن خیلی تو باردا ...

عزیزم چه اسم قشنگی خدا حفظش کنه😍😍😍😍😍😍نترس منم چهارماهه زایمان کردم تو بارداری شش بار بخاطر عفونت گوش میانی و ادرار  بستری شدم با داروهایی قوی بچمم خداروشکر سالم سالمه 

لرم ساده قلب خوب...  مامان آریا و رایان جون
منم ۴۰ روز دیگه تو شرایط شما قرار می‌گیرملطفا اگه یادت بود برای سلامتی هلین منم دعا کن خیلی تو باردا ...

نگران نباش خدا انقد نی نی هارو قوی افریده اصلا چیزیش نشده مطمئن باش

عزیزم چه اسم قشنگی خدا حفظش کنه😍😍😍😍😍😍نترس منم چهارماهه زایمان کردم تو بارداری شش بار بخاطر عفو ...

ممنون عزیزم اسم خواهرش هستی یه 

خواهرش این اسمو خیلی دوست داره 

خداروشکر بخاطر سلامتی نی نی تون 

آره منم بخاطر عفونت دارو مصرف میکنم

انشاالله همه ی نی نی ها سلامت برن آغوش مادرشون 🤲

قیمت پمپ درد چنده؟خیایا میگن اثره خاصی ندارد و همون شیاف بهتر اثر داره،بعضیا میگن عوارضش برای بدن و ...

من سال ۱۴۰۰ شد۸۵۰.نه حتما بزن هیچ عوارضی اصلا و ابدا نداره شیاف جواب نمیده

از شوهرم خیلی بدم میاد

ای جانم ...فردا بهتررین روز زندیگته فقط به خودتو بچه ت فک کن هر حاشیه ای به وجود اومدبرات مهم نباشه امشبم تا میتونی با نی نی گپ بزن حسش کن فردا دلت برای این حس تنگ میشه خییییلی حال خوبیه امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی. من پارسال سزارین شدم با بی حسی انقد ذوق بچه رو داری ک به هیچی فک نمیکنی مبارکت باشه مادرشدن عزیزم

خدایاشکرت...
ممنون عزیزم اسم خواهرش هستی یه خواهرش این اسمو خیلی دوست داره خداروشکر بخاطر سلامتی نی نی تون آره من ...

فداتشم ممنون اصلاا نگران نباش

لرم ساده قلب خوب...  مامان آریا و رایان جون