2777
2789
عنوان

صبح قراره زایمان کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

منم ۴۰ روز دیگه تو شرایط شما قرار می‌گیرم

لطفا اگه یادت بود برای سلامتی هلین منم دعا کن 

خیلی تو بارداری اذیت شدم 

دارو هم مصرف کردم

میترسم  خدایی ناکرده رو بچم اثر گذاشته باشه 

عزیز دلمممممم به سلامتییییی خوش قدمممم باشه کوچلوتون😍😍😍❤

فردا قران بخون صلوات بفرست با خیال راحت برو زایمان کن ان شاءالله هردوتاتون سالم سالم بیرون میاید😍❤

لطفا تونستی برای منم دعا کن به حاجتم برسم مرسیی❤

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

خانمی داری میری سزارین کنی ابداااااااا پمپ درد یادت نره ها ببین تاکید میکنم پمپ درد یادت نره ها

قیمت پمپ درد چنده؟خیایا میگن اثره خاصی ندارد و همون شیاف بهتر اثر داره،بعضیا میگن عوارضش برای بدن و شیردهی معلوم نشده و خوب نیس

2810