2777
2789
عنوان

امشب ک ون مرغ خوردم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3760 بازدید | 102 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ندیدم والابحق چیزای نشنیده که تو نی نی سایت میبینییه بارم یه تاپیک دیدم نوشته بود دل مرغ خوردیم خوشم ...

لاکچری جانم♥️😁

دل مرغ خیلی مقوی و خوشمزس 

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎

مرغا هیچوقت فکر نمیکردن ماتحتشونم روزی باارزش ولذیذ بشه😁

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
بیشتر ببینید
نه لاکچری نیستیم بخدا اما واقعا نمیدونم این چیزا که میگین چیهآخه دل مرغ! مگه خود مرغ چقده که باز دل ...

داره بسته ای میفروشن هر بسته شم نمیدونم چن گرمه 

۶۰تچومن یا ۵۰تومنه قیمتشم😕

همین باشن مرغ که میگن اینجا میفروشن کیلویی۶۵

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
همسایه ما هم از تخم گوسفند خوشش میاد😑😶

گوسفند. مگه تخم میذاره

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بیشتر ببینید

بهش میگن شاه پسندنوش جونت خخخخ

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
بیشتر ببینید
گوسفند. مگه تخم میذاره

دنبلان رومیگه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
بیشتر ببینید
ندیدم والابحق چیزای نشنیده که تو نی نی سایت میبینییه بارم یه تاپیک دیدم نوشته بود دل مرغ خوردیم خوشم ...

وای دل مرغ نخوردی تاحالا.خیلی خوشمزست من برا گربه هام میپزم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بیشتر ببینید