2777
2789
عنوان

میشه فکر کنید یه جمله یا یه کلمه راجب من اومد تو ذهنتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 21 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چقدر شبیه یکی از دوستای دوران اول دبیرستانم هستی😍🥹

اسمش یادم رفته🥲

وزن شروع : ۷۸ | وزن هدف : ۵۵ حتی کمتر🥰🍓 | روند لاغری من ← ۷۸ 🧘‍♀️← ۷۴.۱۵۰ 🤸‍♀️ ← ۷۶🫠💔 // کالری شماری می‌کنم.. باید پیاده‌روی و ورزش رو هم به رژیمم اضافه کنم و تنبلی رو کنار بذارم!🤭🧋 // فردا به اشک‌های امروزت لبخند می‌زنی..!🤍☘️ // تلاش کن تا به اهدافی که داری برسی!🤍🍒

2805

مهربونی زرنگم هستی بنظرم براساس تجربه هات ازاول زرنگ نبودی و حس میکنم یکم‌ گوشه گیر و کم حرفی نمیدونم چرا

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
مهربونی زرنگم هستی بنظرم براساس تجربه هات ازاول زرنگ نبودی و حس میکنم یکم‌ گوشه گیر و کم حرفی نمیدون ...

دقیقا همینام

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱