2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ازوناس لابد که بعد ازدواج فکر میکنه دستاورد خیلی بزرگی داشته و ازدواجشو میخواد فرو کنه تو چشم همه ...

آخ دوست من دقیقا همین بود تو خیابون منو دیده میگه چرا رفتی دانشگاه باید ازدواج میکردی من الان خونه ی خودمو دارم

حالا انگار من بی خونه تو خیابون میخوابم شبا😐

تازه من هنوز ۲۰ سالم نشده🤦‍♀️

2805

وای من ۴سال پیش  میرفتم ی مغازه لوازم ارایشی( ی زن و دخترش بودن دخترش از من۵ سال بزرگتره) بعد زنه منو میشناخت سنمم حدودی میدونس  و اینکه من حتی از سن خودمم کوچیکتر نشون‌میدم

بعد دختر خودش مجرد بود  نمیدنم فازش چی بوووود خدا ب من گفت. هنوز شوهذ نکردی؟ (من اونموقع۲۱ سالم بود) بعد اصلا ب ذهنم نرسید چی بگم. دوباره ادامه داد: خواستگار نداری یا خیلی ادعات بالاس🙁؟ سوال میکرد ارم لعنتی خیلی جدییی هااا

خلاصه من پارسال شوهرکردم اللان ۲۵ سالمه دخترش ۳۰ سالشه هنوز مجرده. کاری ندارم نمیگم ۳۰ زیاده یا هرجی فقط هنوزم تو این سالها ب فکر اینم اون زن فازش چ بوددبمن اونجور گفت اخه😂😂😂😂😂😂

آخ دوست من دقیقا همین بود تو خیابون منو دیده میگه چرا رفتی دانشگاه باید ازدواج میکردی من الان خونه ی ...

درسته میگن ادم خونه حودش ی چیز دیگس  ولی. ب موووقعش دیگ

دختر۲۰ ساله خیلی زوده واقعا برا شوهر

خواهرم توی سی و دو سالگی امسال ازدواج کرد توی خونه بود شاغل هم نیست 

یه پسر مهربون خوشتیپ و پولدار اومد خواستگاریش ۴تا خونه داره 

یه عروسی شاهانه هم براش گرفت..بهترین ازدواج کرد ماشالله 

اونم تا پارسال هی اه میکشید و میکشید کسی دیگه منو نمیگیره و ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌بزار قسمتت سر موقع ش میاد  

2810