2777
2789
عنوان

یه سوال شما اگه پسر بودید با دختری مثل خودتون ازدواج می کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 2525 بازدید | 160 پست

هم اره هم نه 

اره به خاطر اینکه بی حاشیه زندگی میکنم ، اهل رفیق بازی و گشت و گذار نیستم خیلی کتاب میخونم .. میگن هنوز تو قدیمی 

نه به خاطر اینکه زیادی سرد و ساکتم .. این یه نواختی خوب نیس

پیانیست ‌‌.. مانارِم 🌙🖤

بله... چرا که نه.

همه ایده آل های خودم رو دارم   

تحصیلات

اهل هنر بودن

دستپخت خوب

آروم و درونگرا بودن

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ریا نباشه ولی با سر ازدواج میکردم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

چقدر تاپیکت جالب بود منو به فکر فرو برد دمت گرم ولی مهم هست که من اگر پسر بودم چجور پسری بودم الان شما طبیعیه که یه همچین دختری رو دوست داشتی بگیری اگر پسر بودی چون مکمل شخصیت الانت می شد.

حالا من اگر پسر بودم دلم می خواست با دختری ازدواج کنم که فقط بهم وابستگی عاطفی داره و عملا بدون من از پی خودش برمیاد ولی تا من هستم خیلی سراغ کارای مردونه و اداری نمی ره و ظرافتش رو حفظ می کنه. به ظاهرش می رسه دغدغه اصلیش خانوادس در عین اینکه به رشد فردیش اهمیت میده.اگر کار می کنه با عشق کار می کنه نه صرفا برای پول. صبوره و هوش هیجانی بالایی داره . کم حرفه ولی دلنشین حرف می زنه. 

الان که فکر می کنم هر کسی شخصیت مکمل خودشو دوست داره بگیره نه شبیه خودشو اگر شبیه خودشو دوست داره بگیره قطعا تو ذهنش به جای اینکه مرد بود مرد ایده آلش بوده نه مردی که ویژگیهای الانشو داره

2810