2777
2789
عنوان

پسرم استوریمو دیدبلاکم کرد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3127 بازدید | 113 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه نبودی نبودی الان ک از اب وگل دراومدن یادت افتاده بچه داریدلایلت هم فقط توجیهه و عذر بعد از گناه ...

دقبقا مث فیلم ستایش ولی این خانوم رفته ازدواج کرده میتونس نکنه مادر من ۲۲ سال منو تنهایی بزرگ کرد حتی عموی مجردم میخاست عقدش کنه قبول نکرد تاااازه الان ازدواج کرده

2805
دقبقا مث فیلم ستایش ولی این خانوم رفته ازدواج کرده میتونس نکنه مادر من ۲۲ سال منو تنهایی بزرگ کرد حت ...

حالا دیگه گیر ندید فلان شده بهمان شده اون براساس شرایطش این تصمیم رو گرفته اگر مثلا میموند و خدای نکرده وسط دعوا که کم نشنیدیم میزد میکشتش خوب بود؟ جنازشم می‌برد یجای پرت صدسالم کسی نفهمه

هیچوقت با قاطعیت راجب شرایط همه چیزی نگیم بهتره وگرنه زندگی مجبورمون میکنه همونو تجربه کنیم گلم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نمیتونم جلوی خودمو بگیرم العان که دخترم داره عروس میشه ولی همه تیرام به سنگ میخورن خدا از دهنت بشنوه ...

اول از همه با یه مشاور صحبت کن 

دوم مطمئن شو که اون عموی بیشرف مشکلی واسه خانوادت درست نمیکنه 

سوما اول سعی کن با دخترت ارتباط بگیری و بهش تمام حقیقت رو بگی اون میتونه دل برادرشو نرم کنه 

عجله نکن یواش یواش پیش برو وگرنه همچی رو فقط خراب میکنی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اول از همه با یه مشاور صحبت کن دوم مطمئن شو که اون عموی بیشرف مشکلی واسه خانوادت درست نمیکنه سوما او ...

مشکل منم همینه عزیزم از عموش میترسم کلی نفوذ داره همه جا اگه آدم عادی بود دستم بیشتر باز بود 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مشکل منم همینه عزیزم از عموش میترسم کلی نفوذ داره همه جا اگه آدم عادی بود دستم بیشتر باز بود

خطرناکه مراقب باش 

به نظرم همون کارایی که گفتم رو انجام بده مطمئن باش نتیجه میگیری امیدوارم خدا کمکت کنه

دقبقا مث فیلم ستایش ولی این خانوم رفته ازدواج کرده میتونس نکنه مادر من ۲۲ سال منو تنهایی بزرگ کرد حت ...

قبل ازدواجم بچه ها رو ازم گرفت عموشون آخه بعد مرگ همسرم با برادرش ازدواج کردم و جدا شدم اگرم ازدواج نمیکردم فرقی نمیکرد عموشون کلا شرط طلاق گذاشته بود و ومحال بود بچه هارو بهم بده ...قدر مادرتو بدون عزیزم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خطرناکه مراقب باش به نظرم همون کارایی که گفتم رو انجام بده مطمئن باش نتیجه میگیری امیدوارم خدا کمکت ...

ممنونم عزیزم 💚

فهمیدم شما کدوم خانمی همون که دخترت هم عقد کرده راستی تونستی با اوت ارتباط بگیری

نه عزیزم‌نمیزارن براش گردنبند یادگاری پدرشو پست کردم عموش پس فرستاد با یه عالمه تهدید و...

درسته لحنش بد بود ولی اونایی که تیکه تیکه میگن واقعا رو مخن قبول داری🤦🏻‍♀️😂

من تیکه تیکه نگفتم گلم کل داستانو بارها توضیح دادم توی تاپیکای قبلی 

2810