2777
2789
عنوان

پسرم استوریمو دیدبلاکم کرد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3094 بازدید | 113 پست

بچه ها حق دارن 

دوران خیلی سختی بی مادرطی کردن 

هفده سال بخاطردوتاحرف ولشون کردی 

دوبار میرفتی سراغشون ،اونا بیرونت میکردن ،حداقل میگفتی اومدم نزاشتن 

میرفتم می کشتنم یه توجیه!می خواست بکشه ،همون توعقدش بودی می کشت 

به نظر بخاطرتعصب شوهر فعلی ،دست ازشون کشیدی 

ادم چیزی بخواد ،انقدر به هردری میزنه تابهش برسه 

امیدوام اونا ببخشن ،بالاخره توهم کم سن وسال بودی ،حق زندگی داشتی ،هرچند مادری نکردی براشون ،اما مادرشونی وازخونشون 

الان غروربزار کنار ،وحضوری برودیدنشون 

بزار چندبار جوابت کنن ،بالاخره سنگ نیستن ،باهات حداقل صحبت میکنن وکم کم اوناهم سنشون بیشتربشه ،پخته تربشن ،کمترازت ناراحتن وجایگاه توزندگی به عنوان مادربتونی پس بگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بادخترت سعی کن ارتباط بگیری اون هم جنسته و عاطفی تره.از شوهر الانت چنتا بچه داری؟

دوتا عزیزم دخترم عقد کرده هفته پیش گردنبند یادگاری باباشو واسش پست کردم عموش پس فرستاده و پیغام داده پسرمو که از همسر فعلیم دارمو میکشه اگه دور و ور بچه ها برم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه ها حق دارن دوران خیلی سختی بی مادرطی کردن هفده سال بخاطردوتاحرف ولشون کردی دوبار میرفتی سراغشون ...

نه عزیزم شما داستان زندگی منو نمیدونید مانع اصلی عموشون بود که فبلا همسرم بود و یه شعل نظامی رده بالا داشت تهدیداش جدی بودن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

2805
پیغامش مکتوبه؟اگه اره حفظش کن شکایت کن مدرکه

نه خواهرش تو شهرمونه از طریق اون رسونده توی شکایت حریفش نمیشم شغل ...داره

کم کم درست میشه اتفاقا شاید بتونی از طریق همسرش بهش کم کم نزدیک بشی

همسرش از اقوام پدریشه بعید میدونم کلا انگار خدا نمیخواد دست خالی دست خالی ام 😭😭

همسرش از اقوام پدریشه بعید میدونم کلا انگار خدا نمیخواد دست خالی دست خالی ام 😭😭

نه اتفاقا اگر خدا بخواد هیچ چیز نمیتونه مانع بشه 

شما هم مطمئن باش بچه ها یه روزی میان پیشت 

چه زمانی 

زمانی که کاملا پخته شده باشن و به نقطه ی درک برسن 

نه اتفاقا اگر خدا بخواد هیچ چیز نمیتونه مانع بشه شما هم مطمئن باش بچه ها یه روزی میان پیشت چه زمانی ...

منم سالهاست با این امید زنده ام 

خسته شدم دیگه حس میکنم خودشونم دوست ندارن مادرشونو ببینن

فرضا باهاشون آشتی کردی اگر پسرت گفت میخوام از این به بعد با تو زندگی کنم میتونی ببریش خونت با شوهر و بچه هات تویه یه خونه زندگی کنید؟

اخه حیلی حرصم گرفت شنا تو شوک هستی حالت بده بعد ینفر یهو اینطور بگه

سطح شعورشونو میرسونن عزیزم 💚

فرضا باهاشون آشتی کردی اگر پسرت گفت میخوام از این به بعد با تو زندگی کنم میتونی ببریش خونت با شوهر و ...

پسرم ۱۹ سالشه مردی واسه خودش بچه نیست که به سرپرست احتیاج داشته باشه ولی اگه بخواد بیاد پیش من همسرم مشکلی نداره

2810