2777
2789
عنوان

پسرم استوریمو دیدبلاکم کرد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3094 بازدید | 113 پست
نمیتونم بگذرم ازشون العان دیگه بزرگ شدن دخترم عقده دیگه بسمونه دوری

متوجه هستم اما علت خشم بچه ها همینه 

و قطعا خیلی زمان می‌بره تا بتونن شما رو و شرایط اون زمانت رو درک کنند 

تو این سن ۱۹ سالکی هنوز نمی تونن هضم کنن

خداهمسرسابقتون رو بیامرزه و امیدوارم توهمین روزابتونی هردوبچه هاتو بغل کنی و به ارامش برسی!!

ممنون دوست عزیز 💚

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسالگی که مادر میخاستن نبودی الان نوزده سالگی میخان چیکار تورو ؟

چرا اذیت میکنی طفل معصومارو

اونا به نبودنت ندیدنت یه عمره خو گرفتن

نکن اینکارو...

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
متوجه هستم اما علت خشم بچه ها همینه و قطعا خیلی زمان می‌بره تا بتونن شما رو و شرایط اون زمانت رو درک ...

مقصر عموی بیشرفشونه مخشونو علیه من شستشو داده خدا ازش نگذره

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

2805
دوسالگی که مادر میخاستن نبودی الان نوزده سالگی میخان چیکار تورو ؟چرا اذیت میکنی طفل معصومارواونا به ...

من به میل خودم تنهاشون نزاشتم به زور ازم گرفتن العان دار ن مستقل میشن حق دارن بفهمن مادرشون کیه 

مقصر عموی بیشرفشونه مخشونو علیه من شستشو داده خدا ازش نگذره

درسته 

اون بچه ها فعلا عصبانی هستن 

ببین تو این ۱۷ سال که نبودی 

اونا خیلی خیلی اذیت شدن و سختی کشیدن 

خیلی جاها نبودنت رو حس کردن 

خیلی جاها تنها بودن 

خیلی جاها حسرت خوردن 

طبیعیه عصبانی باشن 

درسته اون بچه ها فعلا عصبانی هستن ببین تو این ۱۷ سال که نبودی اونا خیلی خیلی اذیت شدن و سختی کشیدن خ ...

بمیرمممم براشون دلم گرفت با حرفات 

ان شاالله بزودی وصال شما وپسرتون رو بیای بگی ومعجزه شه

خدا از دهنت بشنوه گلم معلومه از بنده های خوب خدایی برام دعا کن لطفا 

چقد به عنوان یک خانم نسبت به یک مادر بد دهن هستید

یه عده نخاله باید باشن عزیزم وسط دردامون نمک بپاشن 

باید بهشون زمان بدی اما بهت اطمینان میدم بالاخره میان پیشت چون مورد اینطوری تو‌ نزدیکانم داشتم

نمیتونم جلوی خودمو بگیرم العان که دخترم داره عروس میشه ولی همه تیرام به سنگ میخورن خدا از دهنت بشنوه عزیزم 

2810