2777
2789
عنوان

دیروزگوشی مادرشوهرموبازکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 60 پست
مامانم واسه خواهرم بهترین مای بی بی هارو می‌گرفت بهترین کرم ها و پودر ها ولی بازم خواهرم کلا پوستش ح ...

من بچم پاهاش خیلی زخم و حالت سوختگی داشت چند ماه پماد آلفا زدم عالی بود الان دوباره شدید پاهاش زخمه و حالت جوش میمونه و گاهی خونی همش هم پماد الفا میزنم بی فایده، پماد بهتر از عالی سراغ نداری؟ میترسم جاش بمونه خیلی بد شده پاهاش😣😣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر شوهری که خیلی بد باشه چی؟

بازم سیاست به خرج داد تا شوهره پی به ذات مادرش ببره

یه مدت سکوت کنه در برابر کارهاش تا شوهرش ببینه مشکل از کیه 

من مادرشوهرم خیلی بد بود تو روم فوش میداد ولی خب سکوت میکردم سیاست بلد نبودم در واقع میتزسیدم جواب پس بدم  ولی خب شکرخدا شوهرم درس شد دید مادرش مشکل داره

2805
شوهرمم طرف مادرشه مادرش هزارتافحشم بده هیچی نمیگه ومنومقصرمیدونه نمیدونم چیکارمیکنه جادوش کرده ک بدی ...

من نامزدم زن پدرش اصلا باهاش خوب نبوده از بچگی تمام فامیل و دوست آشنا هم بد این زن رو میگن ولی هرچی میشه این جونش رو واسه زن پدرش میده چشم چشم از دهنش نمیوفته هرچی بدی به من کرده و نادیده میگیره ولی اگر به اون یکی بگه بالا چشمت ابرو زمین و زمانو بهم‌میریزه متاسفانه راهش نمیدونم چیه جادو میکنن یا کلا زمونه به کام ظالما هست

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
من بچم پاهاش خیلی زخم و حالت سوختگی داشت چند ماه پماد آلفا زدم عالی بود الان دوباره شدید پاهاش زخمه ...

من هرچی میزدم فایده نداشت

روغن جامد خیلی خوبه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

نمی دونم چند سالته

ولی کمتر برو خونه مامانت

تو دیگه مستقل شدی

هر روز میری اونجا احتمالا جیک و پوک زندگیت را میگی مادرت هم هم راهنمایی اشتباه بهت می کنه هم آتیش کینه را شعله ور می کنی هم دلسردت می کنه...اگر اینجور کنترل کن رفت و آمدت را...

نصف بیشتر زندگی ها را مادرزنها تلخ می کنند با دخالت ها و دلسوزی ها و کینه ورزی های بی جا

پارسال پسرش۱۷سالش بود فوت کردمیگفت این ازخوبیم بوده هرچی خوب بودم هیچی برام نکردخدادیگه میخام بدباشم ...

وای چقدر تلخ و سخت.... خب پس شاید بخاطر از دست دادن پسرش حال روحیش خوب نیست... خدا بهش کمک کنه و دلش رو آرومم کنه و هیچکس رو با از دست دادن عزیزانش امتحان نکنه... گلم شما هم گذشت کن و فقط از زندگیت محافظت کن

دعا کنید خدا شفامو بده
نمی دونم چند سالتهولی کمتر برو خونه مامانتتو دیگه مستقل شدیهر روز میری اونجا احتمالا جیک و پوک زندگی ...

اتفاقامادرمن تاالان ندیدم ی غیبت ازشوهرم وخانوادش کنه فقط ازشون طرفداری میکنه میترسه میگه پرش کنم قهرمیکنه طلاق میگیره 

2810