2777
2789

ولی خدا وکیلی من دارم به این نتیجه میرسم اینایی که از حضور نرها در سایت دفاع میکنن یا خودشون نر زن نما هستن یا ازون زنایین که مغزشون خرابه و حتا تو سایتی که تماما مسائل زنانه است هم دنبال لاس زدنن ازین دو حالت امکان نداره خارج بشه یا اینایی که تاپیک میزنن آقایون راهنمایی میخوایم بیاید خوب هر مشکلی دارین این همه گروه تو شبکه ها اجتماعی متناسب با شخصیت شماس برید اونجا کک های تنبونتون و بریزید

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دمت گرم🤣🤣🤣🤣🤣

بقرآن اعصاب ادم و خورد میکن دو دقیقه از اینستا و فلان و فلان فاصله میگیری یعنی نر جماعت و پسر های هول درخواست دوستی ندن میای اینجا میبینی نه خیرم اینکه بذتره بعدم لعنتیا یجوری کامنت برا مردها میزار اصلا از پشت همون کامنت احساس میکنی صداشون نازک کردن دار عشوه خرکی میریزن🤢😂

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

کاش ثبت نام فقط با کد ملی بشه 🤣🤣

اینایی که من دیدم هیچی جلودارشون نیست با کد ملی زنی خواهری مادری کسی وارد میشن،میبینی مرحومه ده ساله به رحمت خدا رفته بعد نوه ش با کدملیش اومده تو سایت

دقیقا تمثالی از مرداییه که با پروفایل زن اومدن تو سایت😂

ببین منو من تورو خیلی دوست دارم😂😂😂😂😂

2810