2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 18525 بازدید | 382 پست

اسی ناراحت شدم عمیقا

هم برای شما وهم برای پسرتون

چرابه جای اینکه خودتون رونفرین کنین مدام وگریه کنیدبه خودتون قول نمیدین وروی خودتون کارنمیکنین تاروزبه روزبهتربشین؟؟

باورکنیدراهی هست تاجبران کنید

بامردن شماچیزی درست نمیشه واون بچه به شمانیازداره به یه مادرسالم نیازوقوی نیازداره

کلاهرچیزکوچیکی ممکنه تواین دنیاآدم رودیوونه کنه چون هرکس یه ظرفیتی داره وانقدروی هم حزفهارورفتارهاتلنبارمیشه که حتی ممکنه سریه چیزمسخره وپیش پاافتاده انسان کنترلش روازدست بده

امابهتون اطمینان میدم وایمان داشته باشیدکه شدنیه

بهخاطر یه مشق بی ارزش 😭میگفت نمینویسم هرجور خودم دلم بخواد مینویسم لعنت به من لعنت به من خدا چرا نم ...

قلبم به درد اومد کاش قبل از تنبیه دلت یه رحم بیاد حالام کاریش نمیشه کرد به خودت قول بده دیگه نزنیش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلمش خودش بهم پیام میده میگه پسرت درساش ضعیفه نمیخونه دقت نمیکنع تمرکز نداره

اون از اون‌ معلم که بلد نیس درسو جوری به بچه یاد بده که ضعیف نباشه اینم از مادری کردن تو

نهایتش میزدی یکی یواش به باسنش. چرا زدی تو سرش؟ نگفتی ضربه ای چیزی خدای نکرده به مغزش وارد میشه؟

گور بابای درس و مشق واقعا ارزشش داره اینجور سرش بیاری بخاطر دو خط مشق بی ارزش؟ فردا میرفت معلمش دعواش میکرد دیگه میفهمید باید چکار کنه ولی کار تو رو هیچوقت یادش نمیره

فردا حتما یه کادوی کوچیک بگیر براش از دلش در بیار. هر وقت عصبی میشی سر درس و مشقش بلند شو برو دنبال یه کار دیگه کتاب دفترش جمع کن بگو یک ساعت دیگه دوباره کار میکنیم

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
2805
معلمش خودش بهم پیام میده میگه پسرت درساش ضعیفه نمیخونه دقت نمیکنع تمرکز نداره

آخه یه دکتر مهندس روانی میخوای چکار... یه بچه استرسی میخوای چکار... نهایت نهایت  یه سال هم که عقب بیفته... مهم نیست... سلامت روح و روانش که مهمتره

فردا صبح میرم میگیرم 😭

من شنیدم تا هفته اول قرصا اذیت میکنه بعدش بدنت عادت میکنه تا یکی دوهفته تحمل کن بعد جوابشو میگیری به خاطر خودتم نه به خاطر بچه بی گناهت...

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
بچه ها منو عصبی میکردن میزدم رو پای خودممحکم میزدم رو پامولی دستم جز به نوازش روشون بلند نشد نکن روح ...

منم خودمو میزدم اونا ناراحت می‌شدن

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

اسی خواهشا برو درمان شو مامان منم ی آدم همیشه عصبی بود و اذیت و تحقیر میکرد الان ما درگیر کلی مشکلات روانی هستیم که بیشترش برمیگرده ب رفتارای مادرمون تو بچگیمون...

به جای اینکه معلمش رو نفرین کنی یا از درس و مشق زده ش کنی؛ برو خودت رو درمان کن؛ آروم شی؛ انسان شی.

علت همون ضعف درسی و حواسپرتی پسرتم خودت و رفتارهای بیمارگونت هست

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
2810