2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 18431 بازدید | 382 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
لعنت به اینجوری بودن من لعنت به من

راهش این نیست ک بچه رو عذاب بدی 

نذار بنویسه بگو باشه ننویس بعد ب معلمشون پیام بده جریان رو بگو و بگو معلم باهاش برخورد کنه 

بچه ها از معلم حساب میبرن این چ کاری بوده کردی ؟

عزیزم بخدا درکت میکنم خودمم امروز پسرمو کتک زدم یه کپسول خریدم ۴۰۰تومن رفت چارپایه گذاشت زیر پاش برداشتش همه رو ریخت بیشترشم سوراخ کرد محلول گاز پاک کنم کامل ریخت رو فرش آشپزخونه زدمش واقعا بعضی وقتا آدم کم میاره ما ک صبر ایوب نداریم 

الهی بمیرم برات عزیزم💔

عزیزم من همیشه شب عید کتک میخوردم اونم مفصل ها یعنی مثلا ده پونزده دقیقه کامل میزد بابام 

الان هر موقع فکر میکنم چشام پر میشه

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بخدا ۱۰ تا از همون مشت کوبیدم سر خودم سر بی صاحبه خودم که منم همون درد رو بکشم بفهمم بچه بی دفاعم چی ...

روخودت کارکن بتونی اعصابتو کنترل کنی اینجور که نمیشه

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

چند روز پیش یه کلیپ اینستا دیدم

یه مادر دست کوچولوی بچشو تو دست گرفته بود

نوشته بود ببخش که فشار زندگی و اعصاب داغونمو رو تویی خالی میکنم که دستات هنوز خیلی کوچولو ان و تقصیری تو این زندگی نداری🥺

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !
الان خوابه طفلکم😭

عزیزم دست خودت نیس من دیدم اوناییکه بچه هاشون پیش فعالن بارها کتک زدن از سر عصبانیت

یا مشق ننوشتن ،توادم ادمی بالاخره هرکس ممکنه خسته شه و عصبی شه ،براش جبران کن و رو خودت کارکن که دیگه کتک نزنی 

ا

2810