2777
2789
عنوان

بامشت زدم تو سر پسرم با درد خوابید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 19455 بازدید | 382 پست
بیشتر وقتا عصبی ام منه بی لیاقت

عزیزم ببین کم خونی نداری کمبود ویتامین نداری 

آزمایش بده 

کم خونی و کمبود آهن خیلی روی حوصله و اعصاب و افسردگی اثر داره 

یعنی با مصرف قرص آهن همون خوردن بسته اول متوجه بهتر شدن حالت میشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نگران نباش میتونی با محبت و بردن پارک و اسباب بازی مورد علاقه اش براش جبران کنی و دیگه هیچوقت کتکش ن ...

بخدا قسم نمیتونم خودمو کنترل کنم بارها شده دست گذاشتم روی قران قسم خوردم تکرار نکنم به امام حسین حضرت علی اصغر متوسل شدم قول دادم بهشون ولی کلا کم آوردم عصبی شدم دیگه شدم حیوون و زدمش😭

پسر من هیچی کم نداره مهربون باهوش زرنگ فیط خیلیییییییییییی شلوغه بیش فعاله خیلییییی شلوغهاز وقتی بدن ...

میدونم من خودم دوتا بچه پیش فعال دارم ادمو خیلی حرص میدن

سعی کن به کاراش بی توجه باشی تهدیدش نکن چون هم اعصاب خودت خرد میشه هم مجبور میشی عملیش کنی در مواقع اعصابانیت نفس عمیق بکش ازش دور شو 

هر وقت اروم شدی باهاش حرف بزن

هیچ وقت یادش نمیره خودم به خاطر اینکه تا ۱۵سالگی کتکم میزدن همین الان که ۳۰ سالمه همیشه عذاب کشبدم ب ...

حداقل ی کاری کن اگه یادشم موند بگه مامانم منو زد ولی فرداش منو برد پارک  و برام کلی تنقلات خرید حداقل ی خاطره خوب کنار این خاطره بد براش بساز

خب این حرفا هم درست نیست بگی عصبانی شدی فدا سرت اینهمه ادم دارن کامنت میخونن اگه فکر کنن این اتفاقا ...

نه هر مادری می دونه که خوب نیست . ولی بعد خدا تنها کس بچه مادره . مادره که دلش واسه بچش می سوزه . ایشونم هم مثل همه ی مادرا میخاد بچش خوب باشه پیشرفت کنه اما راهشو بلد نیست . اینکه لعن و نفرینش کنیم درست نیست باید راه درست رو بهش نشون بدیم . وقتی داره این همه عذاب میکشه باید آرومش کرد . بعد راه رو چاره بهش نشون داد .

تا یه مادر خودش آرامش نداشته باشه نمیشه ازش انتظار بهتر از این داشت 

2810