2777
2789
من لیسانس حسابداری .یونگ چه عنیه دیگه

خب وقتی سواد چیزی نداری واجب نیست راجع بهش ابراز نظر کنی یکم رو تربیتت کار کن ،حداقل فروید هیچی نباشه آدم کاملا اخلاقی بود 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
همین که یه نظریه داده چه درست و چه غلط خوبه، چون باعث شده بقیه هم بیان تحقیق کنن و کارشو تکمیل یا نق ...

من نظریه ام اینه نی نی سایت مخرب اعصاب و روان آدماست از غروب ک خوندم نظریه چرتشو از پسرام متنفرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب وقتی سواد چیزی نداری واجب نیست راجع بهش ابراز نظر کنی یکم رو تربیتت کار کن ،حداقل فروید هیچی نباش ...

یجوری ازش دفاع میکنی انگار دوبار باهاش تیلیت خوردی.

بابا جمع کن خودتو

من نظریه ام اینه نی نی سایت مخرب اعصاب و روان آدماست از غروب ک خوندم نظریه چرتشو از پسرام متنفرم

نه بابا این کارا چیه

۱۰ نفر پیدا کن همچین حسی داشته باشن

اصلا و ابدا قبول ندارم

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

2805

اون کاربر درست نگفت

منظورش این نبوده که حس جنسی داره. منظورش اون حس کشش و عشقی که در سه چهارسالگی پسر به مادشر داره. مگه شما تو این سن به پدرت حس جنسی داشتی؟ نه، فقط جذبش میشدی و اونو بهترین و قویترین میدونستی. گاهی دیدی بعضی دختر بچه‌هایی که پدر خوبی دارن میکن میخواییم با بابامون ازدواج کنیم؟

یجوری ازش دفاع میکنی انگار دوبار باهاش تیلیت خوردی.بابا جمع کن خودتو

اوکی فهمیدم شما مشکل شخصیت ضد اجتماعی داره حله هرچی تو میگی درسته برو خوش باش 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
اون کاربر درست نگفتمنظورش این نبوده که حس جنسی داره. منظورش اون حس کشش و عشقی که در سه چهارسالگی پسر ...

میگن با یکی مثل پدرمون😂🤦‍♀️

اگر منظور حس و گرایش جنسی نباشه و علاقه باشه تا حدودی درسته

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

نظریه انیشتین هم ثابت نشده آزمایش هم نشده

اقای انیشتین واسه فیزیک نظریه دادن 

ایشون واسه علم روانشناسی که هیچ جوره و از هیچ نظری درست نیست 

من خوشم تو جمع کن خودتو فضا رو آلوده کردی

تو اول پاچه منو ول کن بعدم برو یک لیوان آب خنک بخور آروم شی