2777
2789
عنوان

دعای رزق و روزی

262 بازدید | 24 پست

سلام رفقای عزیز

کسی هست که بگه برای افزایش رزق و روزی چه دعایی خوندن و نتیجه داده؟

مغازه ام خالی از مشتریه 

چک هام موندن اجاره ام موندن 

هر روزسوره یاسین و هر شب سوره واقعه رو میخونم ولی .....کسی هست که راهنماییم کنه ممنون میشم و یه عمر دعاش میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ومن یتق الله یجعل له مخرجا ویرزقه من حیث لایحتسب ومن یتوکل عل الله فهوه حسبه ان الله بالغ امره وقد جعل الله لکل شی قدرا

ما سبز تر از تبرهایی که خورده ایم....ادامه می دهیم...کنکوری404 یه مامان.یه همسر ویه کنکوری که قراره تمام قد پای ارزوش بایسته وپابه پاشون رشد کنه ثمر شون ببینه...برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کن دوست من💐
2805
ومن یتق الله یجعل له مخرجا ویرزقه من حیث لایحتسب ومن یتوکل عل الله فهوه حسبه ان الله بالغ امره وقد ج ...

به چه صورت خونده میشه یعنی چه ساعتی چند بار؟

شما نتیجه گرفتید ازش؟

عزیزم منم خیلی توی کارم گره افتاده بود و تمام سوره هایی که برای رزق و روزی بود خوندم ولی جواب نمیداد و متوجه شدم توی زندگیم خیلی چشم زخم؟ البته قبلش فکر میکردم کسی برام جادو کرده که سه ماه هم سوره بقره رو پخش کردم خب ولی مشکل من همون چشم زخم بود که با حرز امام جواد و چهار قل و ... تقریبا داره حل میشه و چیزی که به نظرم تاثیر زیاد داشت ختم قرآن بود که من هنوز تمومش نکردم و یکی از نی نی سایتیای عزیز توی تاپیکش گذاشته بود

عزیزم منم خیلی توی کارم گره افتاده بود و تمام سوره هایی که برای رزق و روزی بود خوندم ولی جواب نمیداد ...

نمیدونم شاید منم مثل شمام چون امروزم خود بخود یک سرویس از ظرفهای دکوری ریخت و شکست 

نمیدونم شاید منم مثل شمام چون امروزم خود بخود یک سرویس از ظرفهای دکوری ریخت و شکست

عزیزم من حدود یک سال شوهرم دست به هرکاری که میزد نمیشد و به صفر رسیدیم ولی اگه چشم زخم نباشه این سوره ها هم خیلی جواب میده ذاریات و طلاق و مزمل و لیل که آیه 19 سه بار باید بخونیم و انشراح اینارو باید به ترتیب بخونی 

من تصمیم گرفتم هرروز ب مدت یکسال نمازاستغفار بخونمپارسالم تصمیم گرفتم نصفه ول کردم نتیجه خوبی پارسال ...

نتیجه ش خیلی خوب و خاص و اثرگذار بود؟

منظورم نتیجه خیلی مطلوبی دیدین؟

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
2810