2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
وزن زیادی بدرد نمیخوره کره بادام زمینی خوبه

وزن کم هم به درد نمیخوره خب بچه بدنش آسیب پذیر میشه 🥲و بغل کردن و حموم کردنش ریسکه 😂من طبیعی زایمانمه فک کنم ۴۰ هفته بیاد میگم حداقل یکم وزن بگیره

لیدی میل بخر

شما خوردی؟

تاثیر داشته؟

من وزنش دکتر بهم گفت باید ۲۹ هفته ۱۲۰۰ باشه ماشالله وزنش بالا بود ولی بازم میگم چون طبیعی میخوام زایمان کنم یکم جون بگیره اذیت نشه

شما خوردی؟تاثیر داشته؟من وزنش دکتر بهم گفت باید ۲۹ هفته ۱۲۰۰ باشه ماشالله وزنش بالا بود ولی بازم میگ ...

من بچه ی اول نارس بود و یک کیلو😢

برا بچه ی دوم دکترم از هفته ی بیست و شش برام تجویز کرد 

وزن تولدش سه و نیم بود 

بزن گوگل در موردش اطلاعات کسب کن یا اینکه با مشورت دکترت یه دوره ی کوتاه بخور البته قوطی هستن و نهایت برا ده یا پونزده روز مصرفته

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

عزیزم بچه اولت چند هفته به دنیا اومد که یک کیلو بود ؟

سی و سه هفته مدفوع کرد تو شکمم و اورژانسی عمل شدم
البته متاسفانه بچم تو هفته ی بیست و هفتم رشدش متوقف شده بوده و نمیدونستیم اون زمانی که متولد شد غربالگری و اینا نبود که تشخیص بدن رشدش متوقف شده
الان مردی شده برا خودششش🤓😂

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

سی و سه هفته مدفوع کرد تو شکمم و اورژانسی عمل شدم البته متاسفانه بچم تو هفته ی بیست و هفتم رشدش متوق ...

پس خدا میخواسته بمونه که با این شرایطی که پیش اومده  ولی سالم مونده چون وقتی رشد متوقف میشه بچه ایست قلبی میکنه 

انشالله که همیشه صحیح سالم باشه 

ولی این یه معجزه بوده

منم طبیعی بودم چهل هفته بدنیا اومد 3200 بود ماشاالله خیلی سرش آناناس و کمپوت آناناس خوردم الآنم دوبا ...

ای جانم ماشالله 

ولی وزنش باز کم بوده ها 

من مادرم ۳۷ هفته زایید وزن بچه ۳۶۷۰ گرم بود 

ما کلا ژنتیکمون درشته ماشالله ولی نگرانم چون ۲۹ هفته ۱۷۰۰ بود دکتر گفت تا ۴۰ هفته شاید به ۴ کیلو برسه ولی خب این شاید یکم دلواپسم کرد

2810