2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دکتری برق, شاغل فنی مهندسی

رشته های فنی پسر و مرد زیاد هست 

اگه کسی پیشنهاد داد فورا رد نکن بزار اشنا بشی 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
دکتری برق, شاغل فنی مهندسی

عزیزم خب هر کسی خودشو ذر حد شما نمیدونه که بیاد جلو. طبیعتا گزینه‌هات کمتر اما بهتر میشن. 

گروه‌های ورزشی، کوه‌نوردی، تور ایران‌گردی برو. ایشالا همراه زندگیتو پیدا میکنی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
رشته های فنی پسر و مرد زیاد هست اگه کسی پیشنهاد داد فورا رد نکن بزار اشنا بشی

چه خاکی به سرم بریزم دورم آدم درست درمون نیست من از همشون خیلی بالاتر !!!!! بقیه هم ازدواج کردند !!!

نه والا. ظریف و بی‌بی فیس ولی اصلا به خودم نمیرسم .... بچه ها نمیدونم چی کم دارم ساده ساده ساده میرم ...

مشکل همینه 

به ظاهرات خیلی خیلی برس 

حقیقت این هست برای آقایون ظاهر زن اولویت داره

دوست من چهل سالگی ازدواج کرد. با عشق هم ازدواج کرد. الان هم یه پسر داره.

خب قبلش زار ازدواج بود ؟؟ من گفتم دیگه پیش نمیاد ؟ گفتم رها کنه همین شد شد نشد هم نشد

سنی نیست بخوای زار ازدواج باشی چون ممکنه پیش نیاد چرا باید روانش رو آسیب بزنه ؟ طوری برنامه ریزی کنه لذت ببره از لحظات زندگیش 

نه والا. ظریف و بی‌بی فیس ولی اصلا به خودم نمیرسم .... بچه ها نمیدونم چی کم دارم ساده ساده ساده میرم ...

خب نقطه ضعفت همینه که بیش از حد ساده هستی و به خودت نمیرسی،

چندماه اون برق کوفتی رو ول کن یذره به لباس و سر و روت برس

چه خاکی به سرم بریزم دورم آدم درست درمون نیست من از همشون خیلی بالاتر !!!!! بقیه هم ازدواج کردند !!!

دور از جون چه حرفیه 

چرا با کسی ازدواج کنی ک ازت پایینتره ؟ 

چون شاغلی و این شغلت هست بازم برات پیش میاد 

الان مردا هم دیر ازدواج میکنن 

نگران این موضوع نباش 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
مشکل همینه به ظاهرات خیلی خیلی برس حقیقت این هست برای آقایون ظاهر زن اولویت داره

یعنی هوش مهم نیست؟؟؟ این همه کارهای بزرگ داخل اون سازمان کردم الان فقط یه دونه بچه میخوام اصلا مثل دخترهای ۲۰ ساله حوصله هیچی ندارم!!!!!

عزیزم این ویژگیهایی که گفتم مهمه و ربطی به ظاهرت نداره ... خیلی خیلی مهمه کتاب زنان مردان را از دست میدهند چرا جلد یکشو حتما بخون یا صوتیشو گوش بده.... مردا جذب زنان خوش سر و زبون و مهربون میشن البته نه اینکه لوده بازی درارن

2810