2777
2789

۲۸ سالشه انگار یه پسر ۲۰ ساله اس؛اصلا رفتار و منش یه مرد متاهل رو نداره همه ی توجهش به رفیقاشه دائما سرش تو اینستاگرامه مثل یه نوجوون همش استوری میزاره از خودش یا ماشین و اینا؛هرچی میگم چرا پیج یه ادم متاهل باید انقد فالور داشته باشه اصلا دنبال جلب توجه کی ای؟حرف تو گوشش نمیره؛تو جمع ام همینطوره همش گوشی به دسته

مشکلم فقط این نیس کلا عین بچه ها میمونه اصلا به هیچی تو زندگی اهمیت نمیده همه چی رو دایورت کرده نمیدونم براچی ازدواج کرده اصلا هربارم ازش میپرسم خودشم جوابی نداره بده

یه مدت اهمیت ندادم گفتم ولش کن به درک خودش درست میشه اما بدترم شد

دیگه نمیدونم باهاش چیکار کنم واقعا از بچه بزرگ کردن خسته شدم توروخدا بگین چ رفتاری باید داشته باشم یکم ادم شه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولش کن بزار هر کی هر جور راحته زندگی کنه زندگی به اندازه کافی سخت هست .هی بهش بگی بیشتر اعصاب خودت خ ...

اخه خودم دارم اذیت میشم پیش خودم شرمندم ک با همچین ادمی ازدواج کردم کلا تعریفمون از زندگی مشترک باهم فرق میکنه اون انگار فقط همخونه میخواس

تو تنها نیستی همسرم ۳۱ سالشع خیییلی تو اینستا میگرده و پستای بیخودو می بینه همش میگم نتتو سر این چرتوپرتا انقدر هدر نده. واقعا خدا ب ادم بی جنبه پول نده الهی

تو پیش مشاورم بری اولین حرفی ک همشون میزنن میگن انقدر تو خونه براش جذاب باش و محیط قشنگی رو براش فراهم کن ک حواسش از فرعیات پرت شه😐😑چه کنم خواهر ب همین حرف عمل کن 

مثلا وقتی میشینه بره تو اینستا انقدر بهش ور برو تا برین تو اتاق خواب ببخشید😂😂😂راه بهتری ندارم🤣🤣🤣

تو تنها نیستی همسرم ۳۱ سالشع خیییلی تو اینستا میگرده و پستای بیخودو می بینه همش میگم نتتو سر این چرت ...

مشاور حرف بیخود میزنه اصلا به این چیزا نیس

تو خونه اینکارو کنم تو جمع چی؟تو ماشین چی؟

دائما پی استوری و لایو گذاشتنه 

نمیدونم چیو میخواد ثابت کنه

مشاور حرف بیخود میزنه اصلا به این چیزا نیستو خونه اینکارو کنم تو جمع چی؟تو ماشین چی؟دائما پی استوری ...

حالا بدون شوخی کنجکاو شدم لایو از چی میذاره؟!😅

تو جمع مهمونی نشستین برو کنارش بین یه قضیه ی جالب و جنجالی رو یادآوری کن بهش. حرف پیش بکش صحبت کنین تا اینستا یادش بره. اینطور موقعا پست نمیزنه؟

حالا بدون شوخی کنجکاو شدم لایو از چی میذاره؟!😅تو جمع مهمونی نشستین برو کنارش بین یه قضیه ی جالب و ج ...

پس نمیزنه ولی حرفم ک بزنم سرش تو گوشیه جوابای کوتاه میده

عزیزم تاپیکاتو خوندم. شوهرت اگه لج کنه بهت پول نمیده. قهرای طولانی دارین. عصبانی بشه با مشت و اینا میفته بهت.. مث شوهرمنه😐

چندتا راهکار بهت بگم از تجربم.

اگه بشدت لج بازه و نقطه ضعف ازت بدست آورده دیگه بیشتر ازین نقطه ضعف دستش نده و خودتو ریلکس نشون بده

باهاش لج نکن مثلا میگه آدمت میکنم من بعد فلان قضیه رو فراموش کن دیگه هیییچ خبری ازش نیست. تو هم ریلکس بگو هرکار دوسداری بکن عزیزم.  نگو های تو غلط کردی تو میخوای فلان کنی ال کنی بل کنی؟ بنزین نریز رو آتیش 

ادم لجباز فقط با سکوت رام میشه برو تاپیک جدیدمو بخون

وقتی هم دست بزن داره که تو هی یه حرفو کشش بدی هی کش بدی هی نزدیکش بشی حرصشو دراری اونم کم میاره از فیزیکش استفاده میکنه

بذار توی بحث ببازی ولی ارامش روان داشته باشی اینکه برنده یشی ولی همه جات کبود بشه اصلا نمی ارزه

گفتی خوبیهاش یادت نمیاد بذار من بگم

اینکه میذاره بری دانشگاه خودش خیلیه حتی اگه بعدش سرکار نری

۱. هم ب اون بهونه میری بیرون و حال و هوات عوض میشه

۲. هم سوادت بیشتر میشه واس آیندت خوبه 

شهریتم خودش میده؟

ضمنا ماهی ۲ تومن ک عالیه تو هم خرجاتو کمتر کن...

همسر من ۶۰۰ میده با اون هم قسط قرعه کشی میدم هم خرج خودم😑هم هزینه نت باهاش در میارم هم ارایشگاهم. فقط زیاد اهل خرید لباسای جورواجور نیستم 

جلوی ادم لجباز فقط نرمی و سکوت از خودت نشون بده همین