2777
2789
عنوان

خانمااا بنظرتون قبول کنم

198 بازدید | 21 پست

یه پسره هست چندساله کم و بیش درارتباطیم 

اخلاقش خوبه منو دوست داره و مهربونه باهام 

اما ریزه میزه هستش🥲

من خودمم قدم بلند نیست 

ولی اون اصلا کوچیک انگار قدشم ۱۶۵تا۱۷۰

خیلی نگران بچه هامونم

یا حتی خودم 

از طرفی تو خونمون هم خیلی اذیتم 

۲۳سالمه اما آزادی آنچنانی ندارم 

رفتار بابام و داداشم درست نیست 

بنظرتون قبول کنم بعد پشیمون میشم؟!

قاره برم ببینمش برای بار دوم 

چیا بگم؟

اصلا قبول کنم بنظرتون ؟

اینم بگم حدود یک ماه شاید بیشتر یا کمتر درارتباط نبودیم بعد دوباره خودش پیام داد و گفت که چون تو نبودی رفته بودم با یکی دوست شدم ( به درخواست من رابطه رو تموم کرده بودیم ) خیلی رک میگه من بهت گفتم خوبه نمیگفتم و پنهون میکردم؟

گفت تو رفتی نمی‌تونستم که تا آخر عمرم تنها بمونم ‌‌...

خونشونم یه شهر دیگست 

تابستون خواهرش میخواست با مامانم تماس بگیره من قبول نکردم...

من بودم با توجه به شخصیتم و معیارام قبول نمیکردم از نفر چندم بودن تو رابطه هم که بگذری قدشم کوتاهه

فکر کن پس فردا بگه تو قهر بودی صیغه کردم 

تو پریودی با یکی خوابیدم تو حامله بودی از تو خیابون پیدا کردم!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بودم قبول نمیکردم 

بخاطر شرایط خانوادگی خودتونو تو چاه نندازید 

به این فکر کنید که تو خونه پدر حداقل امید به یک اینده روشن تر دارین گند بزنید تو اون اینده هه که دیگه همونم ندارین

من بودم با توجه به شخصیتم و معیارام قبول نمیکردم از نفر چندم بودن تو رابطه هم که بگذری قدشم کوتاههفک ...

خودمم خیلییییی حس بدی گرفتم 

پررو میگه تو رفته بودی نمیشد که تا آخر عمر تنها بمونم ...

یا مثلاً همش دوست دختر قبلیشو برام مثال میزنه🥲

من بودم قبول نمیکردم بخاطر شرایط خانوادگی خودتونو تو چاه نندازید به این فکر کنید که تو خونه پدر حداق ...

درست میگید 

من یه شغل دوم هم دارم که درحال پیشرفت 

میدونید میترسم کارماش منو بگیره؟

همچین چیزی هست؟!

یا نه ؟

خودمم خیلییییی حس بدی گرفتم پررو میگه تو رفته بودی نمیشد که تا آخر عمر تنها بمونم ...یا مثلاً همش دو ...

هرچی بیشتر میگی هی داره بدتر میشه 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
هرچی بیشتر میگی هی داره بدتر میشه

خودش میگه اگه پیش کسی صحبت کنی اون که نمیدونه من چطورم حتما ضد من نظر میده 

یا مثلاً از اوناست که دوستای پسرش که حتی زن هم دارن این با زناشون چت می‌کنه🙄🤦🏻‍♀️

بخدا من دیوونمممم🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

تو معلمیییی ایا واقعا میخای همچین کیسی رو قبول کنی؟؟؟؟ازت بعیده

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
خودش میگه اگه پیش کسی صحبت کنی اون که نمیدونه من چطورم حتما ضد من نظر میده یا مثلاً از اوناست که دوس ...

خواهشاً دیگه توصیفاتتو ادامه نده داره به جای باریک میکشه 

عقل خودت چی میگه؟ چنین پسری میتونه یه عمر بهت وفادار بمونه؟

خودمم خیلییییی حس بدی گرفتم پررو میگه تو رفته بودی نمیشد که تا آخر عمر تنها بمونم ...یا مثلاً همش دو ...

خوب همین مثال زدن برای کات کردن کافیه البته برای روحیه من ،دیگه شما خود دانی

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
خوب همین مثال زدن برای کات کردن کافیه البته برای روحیه من ،دیگه شما خود دانی

درست میگید حالا من الان چطور بهش بگم که نمیتونم و دیگه تمومش کنیم و اینا ؟

ترخدا راهنماییم کنید 😥

پسره اگه دوستت داشت تو یک ماه نبود تو نمیرفت دنبال یکی دیگه معلومه دنبال رابطه جنسیه نه دوستی آدمیزادی و ازدواج 

درآمدش رو هم باید پرس و جو کنی و مطمئن شی پسرا معمولا قوپی میان

پدر و برادرت با همه سخت گیریاشون در نهایت همخون و پشتیبانت هستن اما پسر مردم اینجوری نیست پس تو انتخابش دقت کن 

2810