2777
2789

مثه خرید نون میوه مایع لباس و....پول بگیرین از همسرتون و خودتون انجام بدین.متنفرم از اینکار ادم پیر میشه امتحان کردم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

حال میده لذت بخشه

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خیر 

خرید های کلی رو همسرم سالانه انجام میده، به خاطر شغلش گاهی چند هفته نیست، همون خرده ریزه ها ومیوه و... رو که مجبورم در نبودش خودم بخرم واقعا برام سخته 

دیگه همه خرید اگه روی دوش زن باشه بنظرم خیلی خسته کنندست 

بله عزیزم من از اول زندگیم تمام مسئولیت خونه رو خودم انجام میدم. شوهرم فقط میره سرکار. البته تمام کا ...

خب ماشین داری و رانندگی بلدی شاید اینجوری راحته

من گواهینامه دارم رانندگی یادم رفته فک کن با بچه ۳ ساله ک ب زور راه میاد و غر میزنه پیاده بری خرید کنی با ی عالمه پاکت میوه برگردی خونه جزت در میاد

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
نهدوتاییتازه نون با اونهالان که رفته شهر خودشون چن روزه نون ندارمدر این حد🤣🤣

ما خرید میوه و سبزی هم با اونه😂😂من برم میوه اینا بخرم همچین بدرد نخور میگیرم😂😂خودم نمیدونم سبزی قرمه چی داره ولی شوهرم با نسبت هاش بلده😂🤣🤣

خب ماشین داری و رانندگی بلدی شاید اینجوری راحتهمن گواهینامه دارم رانندگی یادم رفته فک کن با بچه ۳ سا ...

ماشین داریم دو تا هم. اما منم مثل شما هستم گواهینامه دارم اما ننشستم پشت ماشین. وقتی خرید زیاد دارم شب که اومد باهاش میرم خرید میکنم