2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

املاي اكثر كلمات رو غلط نوشته

حالا کار ندارم 

ولی دوست دارم  عکس متن تشکر دختر ۶ ساله را ببینم یوهویی

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
2805
یعنی شما تو مهد کودک کامل جمله نگاری میکردین؟ به حق چیزای ندیده

منم شیش سالم بود تلکتست میخوندم بخدا

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

خیلی عجیبه برام

یکی احساسشو اینجا گفته

یه سریا چه کامنتایی گذاشتن؟!!!!!!

به چیا فکر میکنن!!!

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

دختر من ۵ سالشه

اعداد ۱ تا ۳ رو بلده بنویسه چون یادشون دارن میدن

امروز برای نوشتن عدد ۴ روده من رو جر داد تا یاد گرفت🤦🏼‍♀️

همیشه هم همه به من گفتن این بچه خیلی باهوشه از مهدش بگیر تا فامیل و آشنا..

یعنی ۶ سالگی جمله مینویسه؟؟؟؟ 

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
املاي اكثر كلمات رو غلط نوشته

خداحفظش کنه و عاقبت بخیر شه الهی با ناز پدر و مادرش بزرگ شه

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

امروز  خانه کودکی که دخترم میره یک جلسه مشاوره واسه مادرا گذاشتن و یه مطلبش این بود که با توجه به نوع کشورمون و تربیتی که میپسنده، بچه نباید پدر و مادر رو به اسم کوچیک صدا بزنه. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
منم ۶سالگی کامل نوشتن رو بلد بودم چون باهام کار شده بودالان دخترم ۲سالشه ماشاالله جوری صحبت میکنه بچ ...

خب حالا کجا هستین ؟ رفتین ناسا چون ۶ سالگی مینوشتین میخوندین جمله نگاری میکردین ؟ 

بچه باید بچگی کنه بابا 

از همون بچگی طفلو بزاریم جلومون باهاش کاااار کنیم ! اخه داریم برای آکسفورد اماده میکنیم 🫥😶

خب حالا کجا هستین ؟ رفتین ناسا چون ۶ سالگی مینوشتین میخوندین جمله نگاری میکردین ؟ بچه باید بچگی کنه ...

چقد سطح شما پایینه ن بزاریم بچه رژ لب بزنه و دنبال نصب اینستا و تلگرام باشه یا ول تو کوچه 

شش سالگی یکسال قبل ورود به مدرسه هست و باید آمادگی کامل داشت بله الانم مشاور حقوقی شرکتی هستم که شمارو به عنوان سرایدارهم قبول نمیکنه😉

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

خدا حفظشون کنه گلم .بچه رو چشم میزنن مراقبشون باش

❤️ممنون عزیزم به چشم  اعتقاد ندارم اما انرژی منفی بعضیا عجیب آدمو میگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

یعنی شما تو مهد کودک کامل جمله نگاری میکردین؟ به حق چیزای ندیده

نه در این حد که اسی میگه دخترش نامه نوشته

اما من چون مادرم معلم دبستان بود خیلی چیزارو کاملا یاد گرفتم و شش سالگی دیگه کامل میتونستم بخونم و بنویسم صد البته به زبان بچگانه نه نگارش ادبی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقد سطح شما پایینه ن بزاریم بچه رژ لب بزنه و دنبال نصب اینستا و تلگرام باشه یا ول تو کوچه شش سالگی ی ...

مشاور حقوقی جان من داروسازم ! دکترای پیوسته دارم میگیرم 

کاش یکمم رو ادبت کار میکردی به جای این که درس بخونی تازه رشتت تو دانشگاه ازادم هست تازه بدون کنکور 

من نگفتم بچه رژ بزنه بره اینستا بچه کوچیک اصلا تو این فازا نیست !بچه باید بره ورزش بره تفریح بره پی بچگیش

درس هم وقت خودشو داره دیگه تو مدرسه یاد میگیره 

ولی دوباره رفتم کامنتتو خوندم عزیز خداوکیلی چقدر بیشعوری حیف اون بچه 

2810