2777
2789

من میخوام‌ چیز کیک یخچالی درست کنم

ولی دوس ندارم پر چرب باشه خیلی؛ برا همین‌ میخوام به جای خامه، از کمی شیر کم چرب و پنیر خامه ای ساده استفاده کنم.

یعنی از ماسکارپونه و لبنه یا ویلی استفاده نکنم،

به نظرتون‌ خوب میشه؟ همین‌پنیر خامه ای ها که برا صبحانه است و خامه کمی داره و خیلی پرچرب نیست 

نظرتون‌ چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 


2805
خب چطوری درست کردی شما هم‌از شیر و پنیر خامه ای ساده استفاده کردیدیا فقط پنیر خامه ای ساده؟نسبت شکر ...

من هم خامه زدم هم شیر هم پنیر خامه ای

اره وانیلم زدم

2 قاشق شکر با تقریبا 400 گرم پنیر خامه ای

ممکنه بپرسم دقیقا چطوری درست کردی و نسبت موادت چی بود؟ یعنی شما شیر ریختی به جای خامه؟

پنیرخامه ای و خامه صبحانه و پودر ژلاتین آب شده رو اینارو میکس کردم شیر هم اندازه نصف فنجون ریختم اینارو میکس کردم ریختم رو بیسکوییت له شده که با کره مخلوط کرده بودم و داخل قالب گذاشتم و یک ساعت داخل یخچال بود بعد این مواد خامه رو روش ریختم گذاشتم داخل یخچال تا ببنده

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم 
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

اشتباه

نسیم____ | 27 ثانیه پیش

💔🙂

sarin87 | 58 ثانیه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز