2777
2789
عنوان

مهمترین نکته در شوهرداری چیه

251 بازدید | 21 پست

لطفا میشه از تجربتون استفاده‌  کنم؟

بنظر شما در مهمیترین نکته در همسرداری چیه؟؟

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

هیچوقت حق رو به شوهرت نده همیشه طلبکار باش به شکمش هم خوب برس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم 

هر مردی قلق خاصی داره 

قلق شوهر من محبت و توجه و ابراز علاقه هست 🥲😍

شاد باشم بخندم محبت کنم 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

اینکه جوری رفتار کنی انگار توبهترین هستی زیبا ترین هستی 

وهیچ وقت وابسته یا نیازمند به اون نشون نده مستقل باش

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

سیاست داشتن

سیاست ندارم در چهزمسنه ای باید سیاست داشته باشم😐

یک عدد نومزد خوش قدو بالا دارم ♥️✨️ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'            #جذابای‌سایت😗✨️ ~       تکستایِ اینجاهیچ ارتباطی به حالِ فعلی من نداره و دلیه عزیزان🦋🌱..تو سایت مادران  هم هستم ولی نه به این اسم خواستی اونجا پیدام کنی سرچ کن قهوه‍ قجࢪۍ☕🌥.

احترام، احترام، احترام

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
به نظرم هر مردی قلق خاصی داره قلق شوهر من محبت و توجه و ابراز علاقه هست 🥲😍شاد باشم بخندم محبت کنم

و خب به نظرم گاهی باید یه چیزایی رو متوجه کنی به شوهرت که بهشون خیلی اهمیت میدی و برات مهمن مثلا اینکه تشکر کنی از اینکه می‌ره سرکار. نون حلال میاره سر سفره

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
سیاست داشتن

خب همینو بلد نیستم که دارم میپرسم دیگه عزیرم😁

میشه با جزییات توضبح بدی

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

2810