اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود
من چندتا خانم موفق دیدم همشون آدمای بودن که دررفتار منعطف بودن به خودشون وهمسرشون سخت نگرفتن نگفتن الا وبلا باید اینجور بشه که من میگم خلاصه با این رفتار مردای به شدت غیر قابل تحمل رو مث موم نرم کردن وخیلی هم عزیز هستن براهمسراشون
فقط همه چیز زندگیتو برای شوهرت تعریف نکن.. به خدا مردا جنبه ندارن یه روز همون رو میکنن تو چشمت... نیازی نیست همه چی رو بدونن... اگر در گذشته اتفاقی واسه خودت یا خانواده ات افتاد اصلا واسش تعریف نکن. یعنی اصلاااااااااااااا..
وصال او ز عمر جاودانه به خداوندا مرا آن ده که آن به
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینکه جوری رفتار کنی انگار توبهترین هستی زیبا ترین هستی وهیچ وقت وابسته یا نیازمند به اون نشون نده م ...
استقلال مالی؟
شاغل نیستم اخه
اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود
اخه ی وقتایی واقعا کار های شاتباهی انجام میده اونجا چطوری احترام بذاریم🤦♀️