2777
2789
خودکشی فقط از یه آدم ضعیف برمیاد بنظر من وقتی همه با تو نامهربونن تو با خودت مهربونم باش نشو جز اونا ...

من اگه ایران بدنیا نمیومدم شاید خودکشی نمیکردم . ولی این کشور واقعا زندکی توش فاجعس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

تجارب نزدیک ب مرگ افراد خودکشی. کرده رو بخون ببین چ عذابی میکشند آرزو داشتند ی ثانیه برگردند اینور و تو آتیش باشند. ولی اونجا نه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
اون قرص اعصاب و روان خورده بود .تو چی خوردی که نمردی😐😐

من سری اول صدتا خوردم آلپروزولام با متادون اینا که نمردم 

سری دوم دویست خورده تا که خوردم چند ورق آلپروزولام با ی دونه متادون بقیش هم چرت پرت پروپرانول اینا 

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

تجارب نزدیک ب مرگ افراد خودکشی. کرده رو بخون ببین چ عذابی میکشند آرزو داشتند ی ثانیه برگردند اینور و ...

تهش ک باید بمریم . من عجله دارم . اگع خودکشی نشه . اسیب عمدی میزنم .سلامتیم ب خطر بیفته

ارزومه

صورتش متلاشی شده بوده قابل تشخیص نبوده از صورت از رو خون و ایتا فهمیدن و یقین کردن آزاده هست شیک مرده بنظرت؟

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
2810