2777
2789

ک*خلی

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودکشی فقط از یه آدم ضعیف برمیاد بنظر من 

وقتی همه با تو نامهربونن تو با خودت مهربونم باش نشو جز اونایی که می‌خوان بهت ضربه بزنن کنار خودت باش اگه ما یه کمی خودمون رو دوست داشته باشیم این اتفاقا نمیفته 

خیلی الکیه که بخوای خودت رو تسلیم زندگی و آدما کنی

2805

خدابیامرزتش

خیلی از مرگش ناراحت شدم به خاطر گندم کوچولوش

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
از کجا میدونی شیک مرد؟ما فقط شیک خبرشو شنیدیم

همون 

یه چند روزی ازش بی خبر بودن تلفن نزدیکارو جواب نمیداده مادرش نگران میشه میره خونه دخترش درب اپارتمانشون با کارت باز میکنه میره داخل میبینه خدا میدونه چند روزه فوت شده

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
اخه هررچی تاپیک خودکشی میزنم هیشکس روش راحت نمیده

روش راحتش زندگی کردنه 🙂

درسته ک جانی نمیمونه واسه تهملش اما چاره چیه 

اگه همه فکر خودکشی  داشته باشن ک نمیتونن زندگی کنن

2810