2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هرچی گفته بود دروغ بود ۱۸۰ درجه ی هم هستیم در همه ی ابعاد کلا رابطه امون فرسایشی هست قشنگ پیر شدم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

اگه نداریم چی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

خوبیهاش بیشتره از بدی هاشه، بابای خوبی هم هست واسه بچه هام، همین کافیه، فقط این وسط مشکلات مالی نمیذاره زندگی آرومی داشته باشیم، هی روزگار

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
میشه مثال بزنید؟

همیشه اولویت اولش منم حامی وتیکه گاهمه

مهربون صبور منطقی

اجازه نمیده کسی از گل نازک تر بهم بگه.اجازه نمیده حتی ۵ دقیقه ناراحت باشم 

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)

اره خیلیییی

به هزار و یک دلیل

مهم ترینش اینکه خیلی اروم و صبوره و هر کاری ام کنم هیچوقت حتی صداشو بالا نمیبره 

همیشه اولویتش منم 

فقط وقتایی که به خودم اسیب بزنم مثلا دستمو ببرم خیلی ناراحت و بی قرار میشه وگرنه همیشه ارومه حتی تو بدترین شرایط

جلو همه و همیشه و همه جا پشتم بوده حتی جاهایی که من خودم نبودم

2810