2777
2789
عنوان

خسته شدم از کیست تخمدان کمک کمک😭

173 بازدید | 38 پست

خانومای عزیزم تورو خدا راهنماییم کنید از دست کیست تخمدان دیگه دلم میخواد خودمو خلاص کنم سمت چپو خوب میکنم سمت راستم میزنه pcos ام هستم و اندازه ی تخمدان هام بیشتر از حد معموله ریزش موی شدید هم دارم الان رفتم سونو شکم و لگن گفتس سمت چپت کیست ساده داری و دونه های مرواریدی توی تخمدان اینم بگم مجردم و تاحالا رابطه نداشتم رفتم دکتر قرص داده ولی گفته صبر کن پریود شی ۱۵ روز بعد پریودی قرصارو شروع کن ولی کیستم درد میکنه همش مُسکن میخورم 🥺 کمرمم درد میکنه باید چند روز دیگه پریود شم ولی این درد کیست میره رو مُخم چیکار کنم از شر این کیستای لعنتی راحت شم ؟ 

نمیشه برداشت؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
هییییییدرد وحشتناکی دارهمنم خستمدارو قرص ال دی میده من اصلا نمیتونم بخورماگر خوردم باید برم بیمارستا ...

قرص مارولین بخور از ld ضعیف تره، شاید برات این عوارض رو نداشته باشه

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

نشنیدم تا حالا اسمش روامتحان میکنمممنون

خواهش میکنم

من خودم ld میخوردم ، یه بار دکترم رو عوض کردم اون اینو بهم داد. هر دو کارشون یکیه

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

عزیزم دوست داشتی به تاپیکم سر بزن(راهکارهایی برلی درمان تنبلی تخمدان🐳✨)

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
هییییییدرد وحشتناکی دارهمنم خستمدارو قرص ال دی میده من اصلا نمیتونم بخورماگر خوردم باید برم بیمارستا ...

وای که درکت میکنم منم قرص جلوگیری خوردم کلا اعصابمو از دست دادم اسیرم شدم 😭

2810