2777
2789
عنوان

درس خونا بیان یکلحظه ❤️

48 بازدید | 5 پست

سلام دوستان میگم من فردا 

کلاس تقویتی ریاضی دارم چطوری تمرین کنم 

بعد از کلاس که یادم بگیرم ❤️۲ فصل مشکل دارم هقته آینده امتحانه ترو خدا کمک کنید مهر و آبان تجدیدم

لاعقل مستمر قبول شم امتحان استانی هست

تمرینا رو با کاردرکلاسا خودت حل کن

انقد حل کن که دستت روون شه

بدون نگاه کردن به جواب

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک بعد کلاس حتما حتما یک مرور کوچیک داشته باش ، حتی اگر شده شب قبل خواب ۱۵ دقیقه 

دو ، این درس که ضعیفی یا هر درس دیگه ای این درس باید هر روز توی برنامه ات باشه ، حتی شده روزی ۲۰ دقیقه فقط نکات مهم رو بخونی حتما بخون 

سه اگر شرایط داری با هم کلاسی هات در رابطه با اون درس مباحثه کن یعنی بشینید دور هم یک مسئله رو حل کنید توضیح بدید و مثل یک معلم یاد بدید به هم و مشکلاتتون اینجور راحت حل میشه ❤️

2805
یک بعد کلاس حتما حتما یک مرور کوچیک داشته باش ، حتی اگر شده شب قبل خواب ۱۵ دقیقه دو ، این درس که ضعی ...

بعدش فکر کن این تنها فرصتم واسه این باشه که نشون بدم منم میتونم یه راه بگو که آدم هر چقدرم ضعیف باشه تو ریاضی نمره میار کجاهای کتاب بیشتر بخونم اگه بخدا به من باشه ۵ ساعتم وقت میزارم در روز

بعدش فکر کن این تنها فرصتم واسه این باشه که نشون بدم منم میتونم یه راه بگو که آدم هر چقدرم ضعیف باشه ...

والا نمیدونم کجاها رو بیشتر بخونی ، تمرین ها و کار در کلاس ها رو حل کن فرمول ها رو بنویس رو کاغذ جلو چشمت باشه هر دفعه رد میشی ببینی تکرار بشه