2777
2789
عنوان

کسایی که کات کردید

155 بازدید | 24 پست

چن وقته کات کردید از طرف شما تموم شد یا پارتنرتون چه حسی دارید اگه یه روز بادلیل و برهان منطقی برگرده چه جوابی بهش میدید 

با اینکه جوابش عقلتونو قانع کنه ولی. قلبتون نه

کمتر از ی ماهه 

خودم کات کردم چون رابطمون تنوع نداشت😐💔

خلاصه بعدش برگشتمم بخشیدم 

شبش کات کردم چون توجه کافی نداشت بهم

باز برگشتم قرار بود ببینیم همو 

اومد محل دیت من نرفتم ببینمش 

و خب اونم عصبی بود 

دیلیت اکانت زدم و تموم 

سرررررررر جدتون لایک نکنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حدودا دو ماه کات کردم اولشو خودم شروع کردم چون خط قرمز هامو رد کرد منم کاملا سرد شدم بعدش خودش گفت تو اصلا بهم توجه نمیکنی و.... گفتش ب یکی دیگ علاقه دارم و اگه دوست داری باهم رفیق بمونیم من نمیتونم ب چشم دوست پسر ببینمت و... منم گفتم نه نمیخوام! 

و کلا هربار که کات میکردیم هر دو ماه خودش زنگ میزد وقتمو میگرفت خلاصه اینکه رابطه سمی بود خدا کنه دیگ زنگ نزنه 😂😅

2805
کمتر از ی ماهه خودم کات کردم چون رابطمون تنوع نداشت😐💔خلاصه بعدش برگشتمم بخشیدم شبش کات کردم چون تو ...

پس دلتو زد و یجورایی ازش خسته شدی ☺

همیشه این اتفاق تو‌ هررابطه ای میوفته 

ولی بدبخت اونی که پس زده میشه 

من حدودا دو ماه کات کردم اولشو خودم شروع کردم چون خط قرمز هامو رد کرد منم کاملا سرد شدم بعدش خودش گف ...

😑چ دخترای عجیبی یافت میشه 

یعنی تو‌رابطه همیشه اون ادم خوبه ضربه میخوره 😑😐

پس دلتو زد و یجورایی ازش خسته شدی ☺همیشه این اتفاق تو‌ هررابطه ای میوفته ولی بدبخت اونی که پس زده می ...

والا من اونو پس زدم 

خودمم برمیگشتم 

کلا شخص سمی این رابطه من بودم 

ولی خب میدونی میدونستم ب صلاحم نیس کات کردم

سرررررررر جدتون لایک نکنید
والا من اونو پس زدم خودمم برمیگشتم کلا شخص سمی این رابطه من بودم ولی خب میدونی میدونستم ب صلاحم نیس ...

به هرحال شما وقتی نمیخواستیش مسئولیت احساساتی که درگیر کردی گردنت بود باید یجوری از خودت میروندیش که احساساتش ضربه نخوره 

یا حس پس زده شدن بهش دس نده 

😑چ دخترای عجیبی یافت میشه یعنی تو‌رابطه همیشه اون ادم خوبه ضربه میخوره 😑😐

دروغ چرا من اصلا بهش توجه نمیکردم اون خیلی پیگیرم بود سه سااااال فک کن 

هر از چند گاهی زنگ میزد حالمو میپرسید ولی من حتی ی تماس نمیگرفتم در ماه حالشو بپرسم بالاخره بعد از سه سال گذاشت رفت منم کاری نکردم متاسفانه ولی میدونم خیلی دوسم داشت ولی من نتونستم دیگ خریت کردم به همین خاطر این رفتاراشو توجیه نکردم چون مقصر همه اینا خودمم... 

من سراینکه فحشم میداد و توجه نمیکرد 

خیلی عاشقشم پیام بده برمیگردم

تو اینستام هست منم هستم تو اینستاش ولی چ فایده

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
دروغ چرا من اصلا بهش توجه نمیکردم اون خیلی پیگیرم بود سه سااااال فک کن هر از چند گاهی زنگ میزد حالمو ...

چه حسی داری؟ اینکه رفته خوشحالی راحتی ؟ عذاب وجدان نداری؟ 

من سراینکه فحشم میداد و توجه نمیکرد خیلی عاشقشم پیام بده برمیگردمتو اینستام هست منم هستم تو اینستاش ...

ادم لاشیو از زندگیت محو کنی زندگی سالم تری خاهی داشت😁

چه حسی داری؟ اینکه رفته خوشحالی راحتی ؟ عذاب وجدان نداری؟

من خیلی دوسش دارم حتی خانواده هامون خیلی باهم صمیمی و خوش رفتارن فامیل و اینا نیستیم تو ی محله ایم

شاید باور نکنید تا قبل از این اتفاق من اصلا قدرشو نمیدونستم لامصب الان میفهمم درد داره بخدا 

تا این اتفاق نمی افتاد من اصن تو باغ نبودم 

شاید این ی درس یا حکمت بوده و خیلی دلشوره دارم کجاست و الان چیکار میکنه! 

من خیلی دوسش دارم حتی خانواده هامون خیلی باهم صمیمی و خوش رفتارن فامیل و اینا نیستیم تو ی محله ایمشا ...

هیع میخواستم همینو بفهمم 

اینی که کسی که تو رابطه بی توجهی میکنه محبت نمیکنه ...

ولی درمقابل طرفش سنگ تموم میزاره 

بعد اینکه اون طرفی که براش مهم نیست کات میکنه چه حسی بهش دس میده 

من همچین چیزیو تجربه کردم 

و یجورایی یه برهه ای از زندگی پارتنر شمارو درک میکنم 

و مطمعنم اکسم یه روز برمیگرده یه روز که دیگ من هیچ حسی بهش ندارم ☺

2810