2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

مواد لازم دو عدد تخم مرغ 

دو تا پرتقال 

دو لیوان آرد 

کشمش مقداری 

نصف لیوان روغن مایع 

نصف لیوان آب پرتقال 

بکینگ پودر و وانیل یه قاشق چایخوری 

نصف لیوان شکر 

1.3لیوان ماست رقیق شده 

دو قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده که نباید سفیدیش رو رنده کنیم که تلخ بشه فقط نارنجیش

اول تخم مرغ و وانیل و شکر رو خوب هم می‌زنیم پنج ال ده دقیقه شیری رنگ بشه بعد آب پرتقال و روغن و ماست رو اضافه و کمی هم می‌زنیم بعدش آرد رو کم کم اضافه میکنیم فقط آرد رو الک کنید که گوله نشه اواسط ریختن آرد بکینگ پودر و پوست پرتقال رو میریزیم و بعد هم زدن کشمش رو یه آرد آغشته میکنیم و داخل مواد میریزیم 

شعله پخش کن میزاریم و کف قابلمه رو روغن میریزیم کمی و کاغذ روغنی که میتونید هر برگه ای بزارید 

بعد ریختن مواد دم کنی میزاریم و بعد سی الی چهل دقیقه چک می‌کنیم ببینیم امادس یا نه 

دوستان اگه دوست داشتید کشمش بریزید به آرد آغشته کنید که کشمش ها پخش شده تو مواد و نره ته قابلمه

چه نکته خوبی

ممنون

من به خاطر همین مورد

کشمش از کیک هام حذف میکردم

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

2810