2777
2789
عنوان

نامزدم 5روزه بهم زنگ نزده

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 25 پست
😐باید پا پیش بزاره تو اصلا جلو نریااااسنتی ازدواج کردین یا عاشقانه

عاشقانه.. ‌چقدر بخاطرش خانواده مو حرص دادم...مشکل من این نیستا...خیلی عمیق تره...دو ماه بعد عقدم اخلاقای گندش زد بیرون...هی صبر کردم گقتم خوب میشه..تغیر می‌کنه...کتاب خریدم بخونه...گقتم برو تراپی...گقتم همه چی زندگی ب رابطه نیس...آدم نمیشه...طلبکارم هست...یکی از اون چیزایی ک من تحمل کردمو اون ازم میدید طلاقم میداد..من احمق تحمل کردم...معلومه ک الان براش بی ارزشم و دلتنگ نمیشه...من خر بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقریبا...هیچی از زندگی مشترک سرش نمیشه بجز رابطه...خیلی اذیتم کرده هربار بخشیدم..ولی دیگ طلبکار بودن ...

وقتی تو عقد اینه ازدواج کردین میخواد چی بشه ... بنظرم یکم رو انتخابت فکر کن

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...

2805
عاشقانه.. ‌چقدر بخاطرش خانواده مو حرص دادم...مشکل من این نیستا...خیلی عمیق تره...دو ماه بعد عقدم اخل ...

خانوادت پشتتن؟!

اگه می‌دونی اونا ازت حمایت میکنن وایستا تا خودش جلو بیاد اینجوری ارزشت حفظ میشه 

من فکر میکنم چون همیشه نازشو کشیدی و تو پا پیش گذاشتی پرو شده و می‌دونه هر اتفاقی بیفته هرچی بشه تو پا پیش میزاری

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹
خانوادت پشتتن؟!اگه می‌دونی اونا ازت حمایت میکنن وایستا تا خودش جلو بیاد اینجوری ارزشت حفظ میشه من فک ...

ارههه بابام هنوزم ک هنوزم میگه برگرد...این آدم تو نیست..مثل کوه پشتمه...دقیقااا خودم هارش کردم

اینقدر بخشیدم...دیگ نبمخوام کوتاه بیام 

ارههه بابام هنوزم ک هنوزم میگه برگرد...این آدم تو نیست..مثل کوه پشتمه...دقیقااا خودم هارش کردماینقدر ...

عزیزم الان بهم بزنی بهتره فردا با یک بچه

اگه اومد ایندفعه حتما مشاوره برید ببینید بدرد هم می‌خورید 

اصلا شاید با مشاوره نامزدت بتونه رفتاراشو اصلاح کنه

عزیزم الان بهم بزنی بهتره فردا با یک بچهاگه اومد ایندفعه حتما مشاوره برید ببینید بدرد هم می‌خورید اص ...

اره دقیقا...آدم من نیست...خیلی مشکلات رفتاری داره...قبلا گ‌ امید داشتم ب اصلاح شدنش..هزار بار گفتم بریم مشاوره قبول نکرد..دیگ نیمخوامش...اصطلاح شدنش تو فرق سرش بخوره....عزیزممم مرسی ک حرفامو می‌خونی و جواب میدی..واقعا حالم خرابه:)

اره دقیقا...آدم من نیست...خیلی مشکلات رفتاری داره...قبلا گ‌ امید داشتم ب اصلاح شدنش..هزار بار گفتم ب ...

انشاالله همونی ک به صلاحته بشه اگه آدم توعه ک بمونه ولی اگه قرار در کنارش زجر بکشی بره ب درک

قربونت عزیزم