2777
2789
ازنظر نظر علم روانشناسی سرکوب کردن نیاز آسیب به خود شخص هست .آهان حالا یعنی زن وشوهر حتی حاضر هستن ت ...

آره بابا ما حتی تو خیابون هم باشیم و نیاز پیدا کنیم ، باید همونجا رابطه برقرار کنیم که نیازمون سرکوب نشه !! 😂

من چند تا دکتر روانشناس اطرافم دارم و یکیشون هم از بهترین روانشناس ها هستن که بازنشسته هم شدن ، حداقل حرمت موسفیدها رو نگه دار و اسم روانشناسی رو بیشتر از این خراب نکن ! 

بنظرم تو اصلااااا روانشناس نیستی منی که هنوز ترم‌ اولم خیلیییی دیدگاهم نسبت به اطرافم تغییر کرده و تعجب میکنم تو چجوری اینقد با وقاهت داری اینجوری حرف میزنی،و اگه واقعا روانشناسی من متاسفم برا استاداتون🤭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کدوم‌منبع اوردی که سرکوب کردن نیاز اسیب به همون شخصه؟

تمام مشاور ها میگه دین میگه  درسته صیغه توجامع ما چیز پسندیده نیست ولی بنظرت چرا اصلا اسلام صیغه حلال کرد چه نیازی بود 

ولی دوستان جدا از حرفای استاتر و نظرای بقیه برای هر کدوم‌از‌ما ممکنه شرایطی پیش بیاد که چند روزی خون ...

عزیزم من خودم عاشق مهمونم ولی وقتی خونه جا نداره و امکانات کمه مجبوری خیاری کنار هم بخوابی و کسی مثل من دوس نداشته باشه نامحرم نصفه شبی ببینتش باید چکار کنه؟ باید تا صبح با چادر بخوابه؟ یا کلا بیدار بمونه؟ 

2805
تمام مشاور ها میگه دین میگه درسته صیغه توجامع ما چیز پسندیده نیست ولی بنظرت چرا اصلا اسلام صیغه حلا ...

اولندش اگه محجبه ای و این حجابت برای احترام به دینته،با احترام زیاد اصلا به درد نمیخوره

چون دینتو اشتباهههه فهمیدی،خدارو اشتباه فهمیدی

صیغه برای وقتی بود که امامان برای ایجاد صلح بین قبیله ی خودشون و قبیله ی مقابل یک وصلتی صورت میگرفته که دشمنی بینشون خاموش بشه

نه برای نیاز جنسی،استغفرالله داری به اماما هم بی احترامی میکنی😐

قشنگ ر ی د ه ب زندگیم بعضی از کاربرا بدتر میگن تو حسودی ک اینا رابطه دارن عفردا ب عروستم حسودی میکنی ...

واقعا منم نمیتونم درک کنم،آقا وقتی خونه یه خوابس باید زنونه مردانه کنید دیگه،نمی‌خوان برن هتل.

همین شماهایی که اه اه پیف پیف میکنید گارد گرفتید بخدا قسم یک هفته شوهراتون عین برادر بشن باهاتون همی ...

کسی که میخواد شوهرش باهاش سرد نشه حرمتو نگه میداره و چون میدونه بره خونه ی کسی به هرررر حال بین خودشو شوهرش جدایی میوفته حالا شاید بخاطر کمبود جا یا هررررچیز دیگه ای،میتونه برا راحتیش بره مسافرخونه یا هتل بگیره یا خونه اجاره کنه😊

عزیزم من خودم عاشق مهمونم ولی وقتی خونه جا نداره و امکانات کمه مجبوری خیاری کنار هم بخوابی و کسی مثل ...

من خودم ادم راحتیم و سخت نمیگیرم از همون اول زنونه مردونه میکردم حالا یکی دو‌ شبم بهشون چون نامزدن و ذوق و شوق دارن اجازه میدادم توو اتاقمون البته با پتو و ملافه ی جدا بخابن....ولی خب ادما متفاوتن دیگه من نمیگم نظر من  درسته شاید منم اشتباه میکنم ولی با این روش خودم راحتترم ...

عزیزچراشماازینور برای اون دوتا جوون میگی یکم ازین ور برای این بنده خداهای میزبان نمیگی،فرقشون چیه؟مطمئنن انقدری فشارم روشون هست که بحثشون شده خانوم بنده خداهم مقصرشده

2810