2777
2789
بحث اینه تواین جامعه ای که فضای مجازی هست همه نوجوان ها جوان ها ازطریق فضای همه چی دیدن متوجه شدن یک ...

دوست عزیز قرار نیست با معاشقه و س ک س تو خونه میزبان اون هم تو اتاق شخصی میزبان ، این چیزها عادی بشه. 

برن خونه خودشون ،

خونه مادر و پدر خودشون ، 

هتل ، 

مسافر خونه ، 

یا ... 

و اونقدر با هم باشن تا براشون عادی بشه ! 

همچنین استارتر براشون کارت دعوت نفرستاده بود. 

من خودم رفته بودم دکتر شهر دیگه خونه ی یکی از فامیلا ، لکه بینی داشتم و باردار بودم به هر نحوی دوست داشتم کمک کنم ، و سر دو روز از خجالت زیاد فرار کردم از اونجا با این که بهترین پذیرایی و بهترین اخلاق رو داشتن خیلی معذب بودم مهمون خودش باید بدونه دیگه این چیزا رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست عزیز قرار نیست با معاشقه و س ک س تو خونه میزبان اون هم تو اتاق شخصی میزبان ، این چیزها عادی بشه ...

بله درسته حالا اگه واقعا حسادت نیست یک بار خانمی کنه به روش نیاره چی میشه قرآن خدا غلط میشه این بنده خدامیگه حتی کنار هم نخوابن 

من همیشه هستم

خودت به چیه خانمای دیگه حسادت میکنی؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
2805
بله درسته حالا اگه واقعا حسادت نیست یک بار خانمی کنه به روش نیاره چی میشه قرآن خدا غلط میشه این بنده ...

نگفت کنار هم نخوابن.

کاربرها گفتن شاید بهتر باشه خانم ها تو اتاق بخوابن که راحت تر باشن و مردها تو هال بخوابن. 

لطفا اسم قرآن رو هم نیاریم. 

اگر بحث خدا و قرآن باشه ، تا جایی که اطلاع دارم رابطه جنسی زن و شوهر رو حتی یک بچه هم نباید ببینه یا نباید صداشون رو بشنوه. ( باید پنهانی باشه ) 

ما انسانیم و باید حیا داشته باشیم. 

ربطی به خانمی کردن استارتر هم نداره. 

در مقابل افراد پررو که نباید خانمی کرد. 

دوست عزیز قرار نیست با معاشقه و س ک س تو خونه میزبان اون هم تو اتاق شخصی میزبان ، این چیزها عادی بشه ...

من بارها گفتم کارشون غلط هست که رفتن روی تخت باید اسی شوهرش میرفتن آتا قشون اینا تو حال ولی تومورد دیگه دخالت نمیکرده بهتر بوده 

بله درسته حالا اگه واقعا حسادت نیست یک بار خانمی کنه به روش نیاره چی میشه قرآن خدا غلط میشه این بنده ...

خانوم عزیز،میزبان وهمسرش انسان نیستن؟نیازجنسی ندارن؟شایدتوی این یک هفته فشارجنسی هم داشتن،اون مهمون نبایداینودرک کنه که نفوذکرده توحریم خصوصی وداره سواستفاده میکنه؟مسئبه ی حسادت چیه که میگی؟یکی بیادخونت رابطه جنسی داشته باشه وهمسرت متوجه بشه وشایداونم ازشمارابطه بخادودستت بسته باشه؟اینارومتوجه میشی؟

اصلا رو چ حسابی انقدر اومدن موندن ؟ 

اسی ی نفر رو نگهدار زنگ بزنه بهت فیلم بازی کنید بگو دعوتیم راه دور یا بگو فلان فامیلم میخواد بیاد خونمم کوچیکه ی بهونه بیار جمع کنن برن 

من بارها گفتم کارشون غلط هست که رفتن روی تخت باید اسی شوهرش میرفتن آتا قشون اینا تو حال ولی تومورد د ...

نه دوست عزیز ، شما همچنان اصرار داری به این موضوع. 

دوستان ببخشید مجبورم واضح بگم :

خونه میزبان قرار نیست برای مهمان مکان باشه. 

نگفت کنار هم نخوابن.کاربرها گفتن شاید بهتر باشه خانم ها تو اتاق بخوابن که راحت تر باشن و مردها تو ها ...

بارها گفته زنونه مردونه امشب هم براش شرط گذاشته یا زنونه مردونه یا برو .یعنی یک پیش نوازی با همسر خودش که حلالش هست یک عشق بازی با همسرش پررویی هست واین خانم نباید خانمی کنه جلوشون بگیره 

خانوم عزیز،میزبان وهمسرش انسان نیستن؟نیازجنسی ندارن؟شایدتوی این یک هفته فشارجنسی هم داشتن،اون مهمون ...

بله متوجه میشم بخاطر همین میگم اونا تواتاق یعنی میزبان اینا توهال ازاول هم گفتم موندنشون یک هفته واقعا درست نیست 

بارها گفته زنونه مردونه امشب هم براش شرط گذاشته یا زنونه مردونه یا برو .یعنی یک پیش نوازی با همسر خو ...

برای زوجی که با پررویی میرن تو حریم خصوصی میزبان و حرمت نگه نمیدارن ، اتفاقا باید همینطوری رفتار کرد. 

قبلش هم گفته که تو هال بخوابین ، خودشون خودسرانه تشریف بردن تو اتاق. 

2810