2777
2789
من نگفتم همه زن ها بهم حسادت دارن میگم همچین مسئله ای برام چندبار پیش آمده نگفتم همه میگم مورد بوده ...

یه پیرزن چه حسی داره که به دختر جوون حسادت کنه اینو وقتی میفهمی که پیر شی خودت.کلا قدیمیا بدشون میاد بی حیایی میدونن 

من نگفتم همه زن ها بهم حسادت دارن میگم همچین مسئله ای برام چندبار پیش آمده نگفتم همه میگم مورد بوده ...

دوست عزیز رابطه جنسی چرا باید حسادت داشته باشه؟؟ 

اگر هم حسادت در این مورد  باشه ، توسط افراد زیادی نیست. 

دیگه الان هر زن و مردی اراده کنن ، میتونن رابطه داشته باشن.

حیوانات هم رابطه دارن. 

به نظرت حسادت داره ؟! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه پیرزن چه حسی داره که به دختر جوون حسادت کنه اینو وقتی میفهمی که پیر شی خودت.کلا قدیمیا بدشون میاد ...

نه عزیزم همین حالا بوده ۶ماه پیش طرف ۵۸ سالش هست اگه بی حیایی هست چرا موقعی که خودش با ۴تا بچه توجای کوچک انجام میداده بی حیایی نبوده بچه هاش میفرستاده بالا توسرما زمستون تااوشوهرش راحت باشن 

2805
آره مثلا سری قبل اگه یادتون باشه پدر بیژن بنفشه خواه و بازیگرای پیشکسوت و اوردن چون مثلا خیلی وقته خ ...

من اولین باره جوکرمیبینم ولیعالیه بخصوص قسمت اخر رشید میخاسم بترکم ا خنده 

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

اسی نگفتی کدوم شهرین؟

چرا انقد می‌پرسی نکنه مهمونه ای

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
خآنم محترم نمیگم همه زن ها ولی بعضی ها حسادت دارن

خب داشته باشن.

بعضی مردها هم حسادت دارن. 

رذیلت های اخلاقی تو همه آدم ها وجود داره و اگر باهاش مقابله نکنیم و نجنگیم و اگر رشدشون بدیم ، ما رو گرفتار خودش میکنه. 

حالا میخواد حسادت باشه ،

حرص و طمع باشه ، 

قدرت طلبی باشه ، 

یا هر مورد دیگه ... 

چون با دلیل گفتم ضمنا من خودم رشتم روانشناسی هست نیاز به دکتر مشاور ندارم خواهرمم روانشناسی خووونده

هنوز مونده تا دکتر روانشناس بشی.

و در ضمن الان خیلی ها دارن تو رشته های مختلف درس میخونن ، پس دلیل نمیشه. 

همچنین برای مثال کسی که وکیل یا قاضی شده ، امکان نداره یموقع خودش کار خلاف انجام بده ؟! 

و مثال های دیگه ... 

خب داشته باشن.بعضی مردها هم حسادت دارن. رذیلت های اخلاقی تو همه آدم ها وجود داره و اگر باهاش مقابله ...

یک مرد هیچ وقت به رابطه جنسی حسادت نداره مگر اینکه قبلا خواهان اون زن باشه من میگم بعضی زن ها دارن شمامیگی داشته باشن ولی من نباید بیان کنم چرا واقعا

2810