..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من خودم میرم خیابون همه رو نگاه میکنم کور که نیستم لباسا چهره ها.ولی اینکه بگید چون نگاه کردید پس حس ...
میگم چپ چپ نگاه میکنن و قدمو برانداز میکنن .یک نمونه دیگه یک دختر یک شوهر سرتر از خودش میکنه اطرافیاش چی میگن میگن چه شانسی داره ولی پسر یک زن سرتر میگیرن اطرافیاش میگن دمت گرم مثلا زدی به هدف
میگم چپ چپ نگاه میکنن و قدمو برانداز میکنن .یک نمونه دیگه یک دختر یک شوهر سرتر از خودش میکنه اطرافیا ...
فک کنم اعتماد به سقف داری
فقط 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
این که خودت رو دانای کل میدونی ،اینه فکر میکنی همه زن ها از سر حسادت نگاهت میکنن ،و ... به حرف من کا ...
من نگفتم همه زن ها بهم حسادت دارن میگم همچین مسئله ای برام چندبار پیش آمده نگفتم همه میگم مورد بوده زن داداش شوهرم به دختر خودش دختر دایی شوهرم سر همین رابطه جنسی حسادت داشته بدگویش پیش عروس برده اینو چی میگید