2777
2789
الان آمدم ببینم چجوری به خدمتم میرسی حرف حق زدم دقیقا درسته من قدم ۱۷۵ هست ولی ظرافت زنانه هم دارم ب ...

چه ربطی داره 🤣🤣🤣🤣🤣 هر چپ چپ نگاه کردن ینی حسودی ؟ 🤣🤣🤣 

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
الان آمدم ببینم چجوری به خدمتم میرسی حرف حق زدم دقیقا درسته من قدم ۱۷۵ هست ولی ظرافت زنانه هم دارم ب ...

چرا باید بهت حسادت کنن درصورتی که تورو نمیشناسن.شاید به چشم بقیه زیبا نباشی .واقعا چرا اینقد اصرار داری بگی زنا حسودن ؟توروخدا اخلاق خودتو به همه نچسبون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این که مهربون باشی با عقدی و اینا رو کاری ندارم . ولی متنفرم کسی بره تو تخت شخصی کسی بخوابه . حیا ند ...

دقیقا. 

من تو تاپیک قبلی استارتر هم گفتم اتاق شخصی زن و شوهر حرمت داره و یک فضای کاملا خصوصی محسوب میشه. 

2805
زن یعنی مادر مقدس ترین اسم حیا لطافت ولی حسادت هم هست چرا انکار میکنیم

وا یعنی ما زنا هرکی رو ببینیم بهش حسادت میکنیم 

خودم بارها شده آدم های موفق رو تحسین کنم ولی حسادت نمیکنم سعی میکنم بهترین ورژن خودم باشم

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
چون تو کامنت هات یجورایی به همه زن ها توهین کرده بودی و تاپیک هم قفل بود ، امروز برات تاپیک زدم و تگ ...

بخاطر حرفم دلیل دارم یک نمونش همین کاربر همین رابطه بد مادر شوهر عروس خواهرشوهر زن داداش یا حرف وحدیث بین زن ها پیش میاد زن یعنی مادر مقدس ترین کلمه .زن نجابت حیا ظرافت ولی اینم خصوصیاتش هست بعضی هاکمتر بعضی هابیشتر 

عزیزم میشه بگی چرا حرف حدیث بین خانم هاپیش میاد چرا رابطه مادرشوهر عروس همیشه زبان زد بوده هست اصطلا ...

چون زنا لطیفن وحساس.هر حرفی رو صدبار با خودشون تکرار میکنن چون تحمل ناملایمات رو ندارن براشون تحملش سخته چون بی احساس نیستن.مردا فوقش میگن به ....م ول میکنن ولی زنا نمیتونن بی تفاوت باشن

چه ربطی داره 🤣🤣🤣🤣🤣 هر چپ چپ نگاه کردن ینی حسودی ؟ 🤣🤣🤣

والا شاید گفتن ایش این چه ریخت و لباسیه 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
عزیزم میشه بگی چرا حرف حدیث بین خانم هاپیش میاد چرا رابطه مادرشوهر عروس همیشه زبان زد بوده هست اصطلا ...

اتفاقا اگر به گفتن باشه ، باجناق ها رو میگن که با هم فامیل نمیشن ! با هم رقابت دارن و ... 

و موارد دیگه .... 

دوست عزیز آدم ها صفر و صد نیستن و تو تاپیکی که برات زدم ، توضیح دادم. 

2810