2777
2789

استارت عزیزاین سفرکه گذشت تموم شد رفت کلاباهاشون قطع ارتباط کن حتی تلفنشم جواب ندی دیگه اگر دوست هستن فقط فامیل هم باشه درحدخیلیییی کم اصلارونده که با بیان خونتون بار دیگه م خواستم بیان بگوشرمنده خونه تک خوابه س نمیتونم راحت باشم تشریف ببرید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر نمیکنم ما چندهزارتا کاربر بتونیم شما رو قانع کنیم.....

همینطوره گلم👌

بعضیا مثه این باس تو جهالتشون اینقد دست و پا بزنن تا غرق شن غرققققق🏊‍♀️🌊💀

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
در هر مرحله از زندگی اول توکل بر خدا و صبر .حق کسی رو ضایع نکن و نگذار کسی حقت رو ضایع کنه.آینده مال ...

مرسی از راهنماییت قشنگم ان شاءالله توکل بخدا 🥰🥰سلامت و ثروتمند باشی مهربون

2805
میدونی حق داریا ولی به نظرم میتونستی یکم باهاشون راه بیای اعصاب خودت و اونارو خورد نکنی مثلا توی تاپ ...

غلط کردن تو معذوریتن با خرج وازار کس دیگه میرن سفر خبر مرگشون جمع کنند برن سر زندگیمون هر شب تو بغل هم باشند ،

دعایی میشناسین برا آرامش اعصاب

ایراد اصلی از خودته اصلا تحویلشون نگیر ،راحت بهشون بگو تو اذیتی دفعه دیگه هم راهشون نده ،در ضمن یه بهانه پیدا کن برا قطع رابطه با همچین آدم بیشعور وخودخواهی

من اولین باره جوکرمیبینم ولیعالیه بخصوص قسمت اخر رشید میخاسم بترکم ا خنده

خداییش فوق العادست تازه سری قبلش خیلییییییی خنده دار تر بود مخصوصااا فصل ۶ و ۷ عالییییی بود حتماا ببینش🥹😂

این سری جوکر خانما اون قسمت مراسم ختم ژاله صامتی خیلییی خندیدم باهاش🤣

چون حرف حق زدم الان هم عنوان هاش ببین

باز اومد یا خدا

برو بابا

تو خودت میگی ۲ ماهه کنار شوهرم نخابیدم و رابطه دارم برو تو نصیحت نکن بجا ادا دراوردن برو پیش شوهرت بخواب با بقیه چیکار داری میخابن یا نه.تو خودت از شوهرت سیری به گفته ی خودت

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
دفعه بعد دیدیشون چمدونت جمع کن برو خونه ی مادرت..کلیدم بده بهشونبنظرم مدام بهش بگو ما ماه بعد یه هفت ...

احمقه کلیدش را بده دست اونا و خودش بره؟

شماها چند سالتونه با این نظرات احمقانه 

هرچتد  خود اسی هم بخاطر بچگیشه که کلا اینهمه تحمل کرده هر کی بود بعد دوروز ردشون میکرد برن 

دلیل نداره سرویس بدی به ادم پررو

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
باز اومد یا خدابرو باباتو خودت میگی ۲ ماهه کنار شوهرم نخابیدم و رابطه دارم برو تو نصیحت نکن بجا ادا ...

زندگی من به تومربوط نیست ضمنا نگفتم ازشوهرم سیرم میگم دراون باره سردم .من یقین دارم همین امشب مهمونش بره مسافرخانه باز تاپیک میزنه هول ها نتونستن خودشون کنترل کنن رفتن مسافرخانه 

عجیب تر از همه بخش ها اینه که. ب رفیق انقد رو دادین. ی هفته بمونه خونتون وووواااااای  اعصابم بهم ریخت. کاش  برید ده روز بمونید خونشون عین خودشون با رفتار و کردار خودشون. بعدم بلاکشون کنید برای همیشه از همه جا. 

خبیث نیستم. حرصی شدم 🤐🤐

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
چون با دلیل گفتم ضمنا من خودم رشتم روانشناسی هست نیاز به دکتر مشاور ندارم خواهرمم روانشناسی خووونده

تو یه تنه ۶۰۰نفرو روانی کردی خاهشا نگو روانشناسم

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
2810