اونکه رفت.ازدواجم کرد.یادشم کمرنگ شد.ولی اون حسه ولم نمیکنه.یه جورایی هنوز درگیره همون لحظیم که توی چشمام نگاه کرد، گفت عاشقتم.انگاری هنوز باورم نشده که دروغ بهم گفت.یا در خوشبینانه تریم حالت زد زیر حرفش و احساسش.من هنوز درگیر همون لحظم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میشه بپرسم خوب بودن رو تو پسرا چجوری برداشت میکنی؟؟؟خیلیا الان ب اسم ازدواح آسیب دیدن
اقدام اقدام اقدام،، خانواده ها رو در جریان میزارن، وگرنه مردی بعد 10 جلسه حرف زدن جرات نداره به خانواده ها صحبت کنه، زن چجوری بهش اعتماد کنه؟ بعد که خانواده ها مطلع شدند دوباره صحبت بکنن و مشاور... وگرنه دوستی و عاشقتم گفتن ها خانم ها اعتماد نمیکنن
چ کارمایی اخه وقتی از شدت دلتنگی گریه کنی حق حق بزنی چند سال دیگه طرف تاوان پس بده ب ج دردی بخوره اخ ...
گریه هادیگه تموم شده خرنیستم برای کسی که خیانت کرده گریه کنم گریه من برای دوس داشتنم بود که برای فرداشتباهی خرج کرده بودم نه برای خیانتش هرچند که من دیدم کارماشوپس داد وکیف کردم