2777
2789
عنوان

به اون دختر نه ولی به حسم وفادارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3465 بازدید | 285 پست
نمیشه ک باید عشق آیندمو پیدا کنم

چرا دخترا میگن باید خودمون پیدا کنیم ؟؟؟یعنی چی این حرررف 

مگه قرار نیست پسر خوشش بیاد خودش بیاد زنگو ب صدا در بیاره بیاد خاستگاری

نکنه توصیه های اینجارو جدی گرفتی ک باید خودمون دست ب کار بشیممم 

آقا هستم....یا خاص علی خودو غیرتت له روژ تنگ کمکمان بکه🤲

چرا دخترا میگن باید خودمون پیدا کنیم ؟؟؟یعنی چی این حرررف مگه قرار نیست پسر خوشش بیاد خودش بیاد زنگو ...

نه دست ب کار ک نه 

شخصی رو ک ببینم خوبه باهاش آشنا میشم و این تمایلم ب اشنا شدن با اون شخص میشه پیدا کردن عشق زندگیم

سرررررررر جدتون لایک نکنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشق با ادم نامناسب تجربه کردی وگرنه عشق بی نظیرر ترین چیزیه ک میشه تجربش کرد

بله میدونم نامناسب بوددد و فهمیدم یجورایی ک ی پسره ام خیلی پیگیرشه تو کامنتا همش براش کامنت میذاشتتت 

ولی همین ذلیخا وقتی عشقش پاک بود جووون شدی 

2805
بله میدونم نامناسب بوددد و فهمیدم یجورایی ک ی پسره ام خیلی پیگیرشه تو کامنتا همش براش کامنت میذاشتتت ...

دخترا اینجوری‌ان ک معمولا پسرای دیگه هم پیگیرشون هستن ولی دلیل نمیشه ک طرف دختر بدی بودهه 

اگ خیانت کرد بله دختر بدی بوده

نه دست ب کار ک نه شخصی رو ک ببینم خوبه باهاش آشنا میشم و این تمایلم ب اشنا شدن با اون شخص میشه پیدا ...

میشه بپرسم خوب بودن رو تو پسرا چجوری برداشت میکنی؟؟؟

خیلیا الان ب اسم ازدواح آسیب دیدن 

انشالله موقع کارما فقط بفهمن کارمای چیودارن می دن

چ کارمایی اخه وقتی از شدت دلتنگی گریه کنی حق حق بزنی چند سال دیگه طرف تاوان پس بده ب ج دردی بخوره اخه

واچه چیزایی ومی شنوم خدا فقط پسرمهمه که ببینه وخوشش بیاد عجب

پسر میبینه خووش میاد میاد پیشنهاد میده 

اگه خوب بود ک اوکی اگرم ن ک هیچی

میشه بپرسم خوب بودن رو تو پسرا چجوری برداشت میکنی؟؟؟خیلیا الان ب اسم ازدواح آسیب دیدن

من گرگ شدمم دیگه 😂

معیار خاصی نداره 

با چت میفهمم طرف تایپمه یا نه 

یعدش آشنا میشم جزئیاتشو میشناسم 

مثلا اکسم پسر خوبی بود ازدواجیم بود ولی خسیس بود نمیشد اینده‌‌ای باهاش داشت کات کردم باهاش 

اما نزاشتم طول بکشه وابسته شه 

دخترا اینجوری‌ان ک معمولا پسرای دیگه هم پیگیرشون هستن ولی دلیل نمیشه ک طرف دختر بدی بودهه اگ خیانت ک ...

۴ماه یکبار میومد ابراز علاقه میکرد پشیمونی و... بعد رفت تا ۴ماه دیگههه هرچی زنگ هرچی اس هیچی جوا ب نمیداددد..آخرین بارم برح ۳پارسال رفت دیگه نمیدونم زندس یا مرده 

خندش اینجاس استورهای عاشقانه میذاره 

میشه بپرسم خوب بودن رو تو پسرا چجوری برداشت میکنی؟؟؟خیلیا الان ب اسم ازدواح آسیب دیدن

اقدام اقدام اقدام،، خانواده ها رو در جریان میزارن، وگرنه مردی بعد 10 جلسه حرف زدن جرات  نداره به خانواده ها صحبت کنه، زن چجوری بهش اعتماد کنه؟ بعد که خانواده ها مطلع شدند دوباره صحبت بکنن و مشاور... وگرنه دوستی و عاشقتم گفتن ها خانم ها اعتماد نمیکنن 

چ کارمایی اخه وقتی از شدت دلتنگی گریه کنی حق حق بزنی چند سال دیگه طرف تاوان پس بده ب ج دردی بخوره اخ ...

گریه هادیگه تموم شده خرنیستم برای کسی که خیانت کرده گریه کنم گریه من برای دوس داشتنم بود که برای فرداشتباهی خرج کرده بودم نه برای خیانتش هرچند که من دیدم کارماشوپس داد وکیف کردم

۴ماه یکبار میومد ابراز علاقه میکرد پشیمونی و... بعد رفت تا ۴ماه دیگههه هرچی زنگ هرچی اس هیچی جوا ب ن ...

یا حوصلش سر رفته 

یا با رلش کات کردع ک میومد 

خو تو رابطه بود کات میکرد ب تو پیام میداد حوصلش سر نره😂

2810